Cu ce te încalți la prima întâlnire – 4 secrete de stil

17 December of 2019

Te întrebi ce ar trebui să porți la prima întâlnire? Ei bine, alegerea este una complicată și depinde foarte mult și de personalitatea ta. Nu contează dacă ai 19 ani sau 39 de ani – dacă adopți o ținută greșită la prima întâlnire, lucrurile nu vor ieși așa cum ți-ai propus. Pentru a nu da greș, este important să adopți un look care te face să te simți bine și care te reprezintă.

Iată mai jos câteva secrete de stil de care este bine să ții cont, pentru a avea o întâlnire reușită:

Întâlnire la cafenea

De obicei, prima întâlnire are loc la o cafenea. Acesta este momentul în care îl cunoști pe celălalt mai mult, îi observi gesturile și decizi dacă mai merită o șansă sau nu.

Ce ar trebui să porți la această întâlnire? Ideal este să alegi o vestimentație casual. Nu încerca să exagerezi cu accesoriile: rezumă-te la câteva bijuterii.

Blugii sunt potriviți pentru o primă întâlnire la cafea. Îi poți purta cu cizme cu toc, cu sandale sau, de ce nu, cu niște adidași funky. De exemplu, pentru un outfit reușit, poți alege cizme de damă de pe annacori.com. Ai la dispoziție numeroase modele, așa că este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

La terasă

Aceasta este versiunea de seară a date-ului la cafenea. Întâlnirea poate să dureze mai mult decât cea de la cafenea și, pentru că ați ieșit să beți un pahar de vin, nu să dansați (așa cum se întâmplă în club), aveți ocazia să vă cunoașteți mult mai bine.

Ce ar trebui să porți și, în special, cu ce ar trebui să te încalți? Ei bine, contextul contează foarte mult. Mai precis, dacă mergeți într-un pub care nu este prea fancy, poți alege o pereche de blugi, asortați cu o pereche de sandale și un top casual. În schimb, dacă terasa este una elegantă, optează pentru o rochie ușor casual și o pereche de pantofi cu toc.

Într-un restaurant

O întâlnire la un restaurant este oportunitatea perfectă pentru a-l cunoaște mult mai bine pe partenerul tău. De ce? Pentru că localul pe care-l alege spune multe despre el și despre preferințele sale.

Pentru astfel de întâlniri, ideal este să alegi rochiile ușor elegante și pantofii cu toc. De asemenea, ia în considerare restaurantul în care o să mergeți. În cazul unei astfel de întâlniri poți purta mai multe bijuterii decât în cazul unei întâlniri la cafenea. Atenție, însă: nu este o idee bună să exagerezi – ce este prea mult strică!

Într-o drumeție

O întâlnire poate consta și într-o drumeție la munte, în care vă bucurați de natură și petreceți mai mult timp împreună. În astfel de situații, renunță la pantofii cu toc, la rochițele cu volănașe și la cele cu spatele gol. Optează, în schimb, pentru o ținută sport și pentru o pereche de bocanci rezistenți.

Dacă nu îți plac pantalonii de munte, poți alege o pereche de colanți de yoga, care asigură confort maxim. De asemenea, nu încerca să porți sandale, în locul pantofilor sport – purtând încălțămintea nepotrivită, există riscul să îți luxezi glezna și, prin urmare, întâlnirea poate fi un dezastru.

Cu siguranță îți dorești să impresionezi la o întâlnire, mai ales dacă bărbatul pe care-l întâlnești are un rol important în viața ta. Atât vestimentația pe care alegi să o porți, cât și încălțămintea te reprezintă. De aceea, este important să porți ceva care te ajută să te simți în largul tău.

 

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pexels

 

Comments

comments

Previous:

O nouă colecție feminin-contemporană de la IPEKYOL: toamnă-iarnă 2019-2020

pantofi

Next:

Sfaturi utile pentru alegerea pantofilor în funcție de modelul rochiei

You may also like

Post a new comment