Cu bujori in obrajori!

22 January of 2016

Dacă am trăi toate la poale de munți, unde e aer curat, probabil n-am avea nevoie de acest produs. Însă paloarea dată de poluare și stres poate fi camuflată cu un pic de blush. Cu ajutorul lui poți da și o formă frumoasă pomeților.

Trucuri pentru a părea mereu 
îmbujorată sunt multe, de la ciupitul obrajilor, pentru a se înroși discret, și până la cuburile de gheață aplicate pentru înviorare. Cu un pic de roșu în obraji obții pe dată rezultatul dorit, dar, pentru a nu arăta ca un clovn, oricât de simpatic ar părea acesta la circ, iată câteva sfaturi pentru a aplica corect blush-ul:

1. Alege culoarea lui în funcție de nuanța tenului. Este bine să fie apropiată, pentru a nu apărea niște dâre trase pe obraji! Atâta timp cât te orientezi către o nuanță naturală, nu vei da greș. Pentru seară, 
alege un ton mai închis.

2. Pensula de blush trebuie să fie ovală, cu mâner lung, pentru a fi ușor de manevrat. Înainte de a aplica blush-ul, scutură surplusul de pudră. Încăperea în care te machiezi trebuie să fie bine luminată, pentru ca tu să te vezi perfect în oglindă. Este momentul să zâmbești!

3. Cu mișcări delicate, aplică fardul 
de obraz pornind dinspre interior, 
din dreptul pomeților, spre exterior 
(către tâmplă).

Aplică-l în funcție de forma feței!
Cum spuneam, cu ajutorul blush-ului poți 
corecta trăsăturile feței, urmărind să ajungi 
la forma ideală.
Fața rotundă
Este bine să încerci să-ți alungești chipul, folosind blush-ul. Pentru ca fața să pară mai subțire, aplică fardul pornind din mijlocul obrajilor, înspre ureche.
Fața pătrată
Trăsăturile sunt destul de dure, așa că nu este cazul să insiști să le accentuezi. Poți folosi blush-ul și pe frunte sau bărbie (bineînțeles, dacă alegi o nuanță naturală) pentru a echilibra proporțiile.
Fața ovală
Fardul de obraz este bine să fie aplicat în această situație de pe partea proeminentă a pomeților spre ureche. Partea aceasta o descoperi atunci când râzi.

Citeste si:

 

 

Credit foto: © Guzel Studio / Fotolia

Comments

comments

Previous:

Laptele te face frumoasa!

Next:

Masti preparate in casa pentru fata, decolteu si maini

You may also like

Post a new comment