Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare

11 February of 2020

Conexiuni cosmice. Universul funcționează în moduri ciudate și misterioase și se spune că îi pune în calea ta doar pe acei oameni cu care ești menit să te întâlnești, fie că vei primi ceva de la ei, fie că tu le poți oferi ceva de care au nevoie. Unele sunt întâlniri scurte, altele lungi și cert este că oamenii vor rămâne în viața ta doar cât timp este necesar.

7 tipuri de conexiuni cosmice

Cei ce ne rup inima. Deși ne fac să simțim că putem cuceri lumea alături de ei, sunt doar pietre de încercare și, pe neașteptate, ne vor trage covorul de sub picioare. Însă Universul spune că tocmai dinaceste conexiuni cosmice experiență putem învăța. Iar lecția este că trebuie să-ți învingi durerea, să te remontezi și să găsești puterea de a ierta și de a merge mai departe.

Cei veșnici. Aceștia intră în viața noastră pentru a rămâne. Poate fi vorba de membri ai familiei sau de oameni pe care nu-i cunoști și care îți devin prieteni. Însă cu certitudine, aceste persoane sunt cele care te susțin, te ajută și îți sunt alături în cele mai dificile momente ale vieții. Veșnicii nu pot fi înlocuiți și reprezintă baza ta pentru totdeauna.

Cei care aleargă. Sunt persoane care intră în viata ta la un moment dat și nu sunt meniți să stea. Ei îți pot transforma acele momente din viața într-unele foarte plăcute sau dimpotrivă într-unele neplăcute. Oricum durerea provocată de ei nu se aseamănă cu cea lăsată în urmă de cei care ne sfâșie inima.

Cei care ne (re)amintesc. Sunt acele persoane care te aduc la realitate, au apariții pasagere în viața ta și îți amintesc de ceva important. Ei oferă, de obicei, sfaturi subtile, rostesc cuvinte care pentru tine au o însemnătate anume și o importanță ciudată, dar relevantă și îți stârnesc memoria.

Cei care ne învață. Profesorii vor avea cu siguranță o lecție din care tu să înveți, chiar dacă poate nici nu sunt conștienți de asta. Te vor învăța să te acceptați și să mergi mai departe. Profesorii pot face o diferență foarte mare în viața noastră și sunt printre acele conexiuni cosmice esențiale.

Cei pe care îi învățăm. Elevii vin la noi pentru a învăța și, astfel, noi devenim profesorii, fără să știm. Prin acțiunile și cuvintele noastre putem afecta anumite persoane, făcând o diferență în viața lor.

Cei care ne dau putere. Sunt acele persoane prin conexiuni cosmice care ne fac să simțim că putem face orice ne punem în minte. Vor intra în viața noastră la momentul potrivit pentru a ne da puterea sau avântul ca să devenim cine vrem sau ca sa ajungem unde ne-am propus.

Citeste si: Cum aduci vara in casa in functie de zodie

Articol exclusiv online
Text: Ada Oprea
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziunile astrale ale lunii februarie 2020. O lună provocatoare!

Next:

Mercur dicteaza in dragoste, primavara aceasta

You may also like

Post a new comment