Corpul omenesc, o colecție pentru învățare prin montarea unui schelet

28 January of 2020

Colecția Corpul omenesc este metoda ideală de a-i învăța pe cei mici tot ce trebuie să știe despre oase și organe, ce formă și mărime au, unde sunt situate, care sunt funcțiile lor și cum se îngrijesc.

Cu fiecare număr nou, copiii vor completa o colecție editorială minunată de reviste educative ilustrate, incluzând imagini și grafice explicative, jocuri legate de corpul omenesc, informații interesante, experimente și recomandări, care dezvăluie secretele și problemele corpului nostru.

Colecția conține 80 de numere: 34 cu scheletul, 30 cu mușchii și 16 cu aparatul digestiv. Fiecare număr conține diferite părți componente și o revistă fascinantă, cu instrucțiuni ușor de urmărit și articole interesante, oferind ocazia de a cunoaște funcțiile și structura corpului omenesc.

De asemenea, în colecție mai sunt incluse și 2 bibliorafturi pentru reviste, bază și suport pentru schelet, dar și un set complet al aparatului digestiv.

Copiii se vor distra în timp ce for asambla piesele corpului omenesc, care nu sunt miniaturi, ci reproduc un model anatomic complet, la scară reală. Mai mult, nu este nevoie de adeziv sau unelte speciale: toate piesele pot fi asamblate prin simpla apăsare cu mâinile.

Preț:
– numărul 1: 4,99 lei;
– numărul 2: 15,99 lei;
– numerele 3-80: 29,99 lei per număr.

Mai multe detalii despre Corpul omenesc pot fi găsite pe site-ul colecției.

Comments

comments

Hard Rock Cafe

Previous:

Hard Rock Cafe împlinește săptămâna aceasta 12 ani în România

Next:

Imperiul Leilor își deschide porțile miercuri, 12 februarie, la PRO TV!

You may also like

  1. Colecție completă în 80 de numere, cuprinzând scheletul și organele interne 34 de numere, mușchii 30 de numere și jocul cu sistemul muscular digestiv 16 numere bilunar până la numărul 10 și săptămănal începând cu numărul 11. Nu este potrivit pentru copii mai mici de 36 de luni. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Post a new comment