„Cere-mi ce vrei!” – celebra serie de romane, acum și în România!

04 November of 2020

Editura Publisol a lansat primele trei volume „Cere-mi ce vrei!” din celebra seria de romane romantice semnată de Megan Maxwell. Trilogia erotică, Pídeme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicată în premieră în Spania și apoi tradusă în SUA de către Amazon. Versus Entertainment și compania Warner au anunțat zilele trecute, intenția lor de a produce filmul bazat pe seria “Cere-mi ce vrei!”.

Născută în Germania, Megan Maxwell, este o cunoscută scriitoare de române în limba spaniolă. Cărțile ei au făcut furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megan Maxwell în genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta,din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică.

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

“Cea mai citită scriitoare spaniolă! “- Huffington Post

În volumul 1 „Cere-mi ce vrei!” aflăm începutul poveștii de dragoste dintre cele două personaje. După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să călătorească în Spania pentru a supraveghea sucursalele companiei Müller. În biroul central din Madrid o întâlnește pe Judith, o tânără îndrăzneață și prietenoasă de care se îndrăgostește imediat. Cei doi se întâlnesc într-un ascensor „prins” între etaje. Așa e și relația lor. Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învață tot în artă amorului. Ei îi place. Deprinde repede. Lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc întră alți bărbați. Și alte femei. Femeia cedează atracției pe care accentul lui german o exercită asupra ei și acceptă să facă parte din jocurile sale sexuale, pline de fantezii și erotism. Împreună cu el va realiza că avem cu toții un voyeur în interior și că oamenii sunt împărțiți în supuși și dominanți… Dar timpul trece, relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul său va fi descoperit, ceea care ar putea marca începutul sau sfârșitul relației. El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretară. Spanioloaică „focoasă”. Ambii sunt legați printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: „Cere-mi ce vrei!”

„Cere-mi ce vrei!” este, fără îndoială, un român îndrăzneț, în care fanteziile morbide și sexuale sunt la ordinea zilei. Cartea nu este recomandată celor cu vârsta sub 18 ani.

Seria de cărți „Cere-mi ce vrei!” poate fi achiziționată din librăriile Cărtureșți, rețeaua Librarium, Librăria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brașov, Bookstory Cluj și din rețeaua de magazine online: elefant.ro, carturești.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com.

Preț de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.

Comments

comments

Previous:

Sabon îți dăruiește 24 de motive de bucurie: noul Calendar Advent s-a lansat!

Next:

Regatul magic al cadourilor, nouă colecție SABON pentru Crăciun

You may also like

Post a new comment