„Cere-mi ce vrei, acum și oricând!”, volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnată Megan Maxwell, acum și în România!

09 November of 2020

Editura Publisol a lansat recent „Cere-mi ce vrei, acum și oricând!”, cel de-al doilea volum din cea mai aclamată serie de cărți romantice, „Cere-mi ce vrei!”, semnată de Megan Maxwell. Recent, Versus Entertainment și compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria „Cere-mi ce vrei!”.

Născută în Germania, Megan Maxwell, este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Cartile ei au facut furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA (tradusa chiar de grupul Amazon). Debutul lui Megan Maxwell în genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta,din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică. “Cea mai citita scriitoare spaniolă! “ – afirmă Huffington Post.

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

În volumul 2 „Cere-mi ce vrei, acum și oricînd!” apar nori negri în relația „fierbinte” dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea păresește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunță la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite! Relația continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorința și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea care va impune condițiile în povestea lor de amor. „Cere-mi ce vrei, acum și oricînd!”este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care fanteziile morbide și sexuale sunt la ordinea zilei. Romanul nu este recomandat cititorilor cu vârsta sub 18 ani.

Seria de carti “Cere-mi ce vrei!” poate fi achiziționata din librariile Carturesti, rețeaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brasov,  retelele de chioșcuri și magazine de presă Octagon, Calioppe Prahova, Dâmbovița și Brașov, Deșteptarea Bacău si din librăriile online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com, bookzone.ro, esteto.ro. Pret de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.

 

 

Comments

comments

stres

Previous:

(P) Scapă de stres!

Next:

Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

You may also like

Post a new comment