Cele mai populare măști antirid

11 December of 2017

Ofera-ti o pauză de la viața stresantă de zi cu zi, de la problemele de serviciu, relaxează-te și fă ceva bun pentru tine și pentru pielea ta, cu aceste masti antirid.

Măștile antirid faciale sunt cele mai potrivite ajutoare în momentele în care dorești să te relaxezi și să te simți mai bine după o zi obositoare. Nu trebuie să investești foarte mult timp sau bani în realizarea lor, pentru că ai deja cea mai mare parte din ingrediente chiar în cămară sau în frigider. 
Este bine să aplici o astfel de mască cel mult de două ori pe săptămână, mai ales în anotimpul rece, când pielea este stresată și agresată de aerul uscat și de temperaturile scăzute. 
De exemplu, o mască pe bază de avocado face minuni pentru chipul tău și va adăuga un plus de luminozitate pielii cu ajutorul sucului de lămâie sau a arborelui de ceai. Ca ingredientele măștii să fie cât mai bine 
absorbite de ten, el trebuie să fie curat. Demachiază-te înainte de 
aplicare și fă-ți un peeling cu cafea. Cu siguranță, ți-a rămas zaț în 
filtrul cafetierei. Amestecă-l cu puțin ulei de măsline sau de cocos, iar 
peelingul tău deja este gata!

Efect de lifting natural

Trandafiri pentru o piele mai tânără

În Antichitate, aceste flori erau folosite pentru obținerea „frumuseții veșnice“. Zdrobește cinci petale proaspete de trandafir și aplică-le pe față. După 15 minute, spală-te cu apă rece. Vei fi surprinsă de rezultat!

Masca de iaurt

Ridurile înseamnă experiență și maturitate, dar, cu toate acestea, marea majoritate a femeilor preferă pielea tânără, lipsită de linii fine. 
Amestecă un borcănel cu iaurt natural cu o linguriță de semințe de fenicul. 
După 20 de minute, când ingredientele și-au făcut efectul, îndepărteaz-o delicat cu niște apă călduță.

Masca de banane

Ea hidratează pielea uscată, acționând împotriva ridurilor. Ai nevoie de: o lingură cu miere, una cu ulei de măsline și ½ banană. Amestecă banana decojită împreună cu mierea și uleiul de măsline. Masează pasta obținută pe față și clătește-o abia după 20 de minute.

Masca de miere

„Aurul lichid“, așa cum mai este numită mierea, ajută, datorită anti-oxidanților pe care îi conține, la netezirea liniilor fine din jurul ochilor sau al gurii. Mierea are efect antibacterian și antiinflamator, hidratează epiderma, care devine astfel fermă.

Ai nevoie de: o linguriță cu miere (dacă este posibil, miere de manuka), 50 g de făină de orz și un albuș.

Bate albușul până când se transformă în spumă și adaugă restul ingredientelor. Aplică pasta obținută pe tenul curat și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărteaz-o cu apă călduță, prin mișcări circulare.

Comments

comments

Previous:

Maschează cearcănele în 3 pași simpli

par impecabil

Next:

5 trucuri pentru un păr impecabil indiferent de vârstă

You may also like

Post a new comment