Cea mai buna bautura pentru detoxifiere

05 January of 2016

După festinul de Crăciun și de Anul Nou este normal să te simți oarecum ciudat. Perioada sărbătorilor însumează un aport caloric care poate ajunge la 4500 -5000 de calorii pe zi, iar metabolismul, obișnuit cu un aport caloric de sub 2000 de calorii, se resimte. Tot organismul tău se resimte!

Această bautură te va ajuta pentru că este cea mai bună băutură pentru detoxifiere. Această combinație funcționează ca un veritabil elixir, dar nu este nici o vrajă la mijloc, ci doar un amestec de ingrediente naturale și binefăcătoare. Temelia o constituie apa caldă, chiar fierbinte și sucul de lămâie care va recupera nivelurile pH-ului din sânge și îl va aduce la valori normale.

Cea mai bună băutură pentru detoxifiere este un amestec de suc proaspat stors de lămâie, ghimbir pudră, cuișoare, puțin piper cayenne și miere. Efectul este liniștitor, calmant, tonic și cu un puternic efect de detoxifiere generală și va contribui la golirea stomacul, te va încălzi și face să te simți revigorată.

Se bea după masă ca un digestiv sau dimineța înainte de ceașca de cafea, accelerând tot metabolismul.

Într-o cană combină sucul de la o lamaie, două lingurițe de miere, un vârf de linguriță de piper cayenne, o linguriță de pudră naturală de ghimbir și vreo cinci cuișoare pisate. Toarnă peste apă caldă și amestecă. Acoperă cu o farfurie și lasă să infuzeze cinci minute apoi bea dintr-o dată totul!

Repeta in fiecare dimenata pentru o perioada care poate varia de cinci la șapte zile. Fă o pauză d ecâteva zile și reia, pentru alte șapte-10 zile. Nimic din conținutul acestei băuturi nu face rău, dar dacă unul din ingrediente este dificil de suportat pentru tine, îl poți elimina. Efectele benefice rămân chiar dacă ar putea fi ușor diminuate.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Cum rezisti in fata dulciurilor

Next:

Dieta eficienta cu buget mic

You may also like

Post a new comment