Ce zodii sunt avantajate de astre în aprile. Cui îi merge prost

01 April of 2020

Aprilie se anunță ca fiind o lună care va aduce schimbări radicale. Unele bune, altele mai puțin bune. Ceea ce este de reținut este faptul în această a doua lună de primăvară vor apare și primele soluții.

Conjunctura astrală care are în centru Soarele și planetele Jupiter și Pluto, va aduce iluminarea de care avem nevoie, dar pentru care o să plătim un preț. Schimbarea aduce în egală măsură beneficii, dar cere și sacrificii.

Zodii avantajate în aprilie

În linii generale zodiile de foc sunt cele care culeg crema avantajelor în aprilie, dar nici zodiile de pământ nu stau mai prost. Zodiile de aer au și ele semne avantajate.

Berbecul este cea mai avantajată zodie a lunii aprilie. Semn de foc, acesta are Soarele în casa sa și protecția generoasă a celorlalte astre. Pe plan profesional lucrurile nu-i merg perfect, dar are abilitatea de a găsi soluții acolo unde nu pare să existe nici o cale. Iar asta este cea mai importantă atitudine în aceste vremuri ciudate și tulburi. Berbecii stau foarte bine cu moralul, sunt energici și nu vor avea probleme de sănătate importante în cursul acestei luni. Pe plan sentimental sunt favorizați, dar uneori cei care le declară dragoste eternă, mint.

Săgetătorul și Leul, alte două zodii de foc au și ele beneficii importante în aprilie, deși calea lor va avea destule obstacole. Sunt bine avantajați spriritual, dar mai puțin pe plan profesional. În dragoste nu au probleme, dar riscă să piardă mult din ceea ce au din cauza crizelor repetate de gelozie pe care le fac.

Capricornul, zodie de pământ, pragmatică și calculată, va demonstra în aprilie o energie debordabtă. Este ajutat de conjunctura astrală care le susține eforturile care pot merge până la sacrificiul personal, pentru binele celor care contează în viața lor. Cine are un Capricorn alături, în zilele astea se poate considera un norocos.

Fecioarele și Taurii și ele zodii de pământ se dovedesc aventajate de evenimentele care se derulează, din punct de vedere astral în aprilie, și în consecință vor fi capabile să se descurce bine și eficient cu toate problemele care vor apărea. Nu stau însă deloc bine din punct de vedere al banilor și asta le va crea, prin rostogolire o grămadă de dificultăți.

Vărsătorii sunt cea mai protejată zodie dintre cele de apă. Sunt extrem de calculate, au energie pozitivă și se dovedesc foarte corecte în tot ceea ce fac. Au avantajul că planete majore și benefice întră în casa lor și le stimulează creativitatea și ambiția de a duce la capăt tot ceea ce încep.

Zodii dezavantajate în aprilie

Deși luna este bună în general și aduce ceva bun și necesar pentru fiecare zodie, sunt câțiva nativi care au cu adevărat probleme în aprilie.

Racii – nativi inimoși, deseori harinci și pozitivi au o lună complicată. Nu le merge nimic bine, nu au susținere și deseori trebuie să se retragă pentru a se recupera și reevalua. Asta le afectează și starea psihică și veniturile și nu doar în cursul acestei luni ci pe o perioadă mai lungă. În plus sunt melancolici, deseori apatici și complet dezinteresați de tot ceea ce este în jurul lor.

Balanțele – de regulă echilibrate și pozitive, în luna aprilie lucrurile vor fi deseori greu de suportat pentru ele. Nu le place nimic din ceea ce viața le oferă, sunt năzuroase și au așteptări foarte mare, ceea ce în replică aduce dezamăgire și frustrare, iar asta le afectează și starea generală psihică dar și sănătatea.

Gemenii – duali și capabili să găsească soluții acolo unde altora le este foarte greu, nativii acestei zodii vor avea dificultăți de adaptare luna aceasta pentru că ritmul în care se succed evenimentele îi ia deseori prin surprindere și nu au răgazul de a se adapta.

Viața este deseori dură pentru unii dintre noi. Fiecare va avea zile mai bune și zile mai puțin bune pe parcursul lunii aprilie. Ceea ce contează și trebuie să ținem minte, indiferent dacă suntem printre avantajații sau dezavantajații perioadei, este că există mereu o cale, o soluție, o variantă pozitivă indiferent cât de complicată este realitatea.

Citeste și:

Articol exclusiv online, text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru luna aprilie

Astrograma pentru Zodia Taurului, conexiunile zodiei

Next:

Zodia Taurului și tot ceea ce trebuie să știi despre aceasta (21.05 – 21.06)

You may also like

Post a new comment