Ce zodii o vor duce bine cu banii și ce zodii vor avea probleme în 2021

30 December of 2020

Probabil că după sănătate, banii ne interesează cel mai mult. Nu aduc fericirea, dar o susțin din plin. Ce spun astrele, cum vor merge finanțele, pentru fiecare zodie, în 2021?

La modul general, 2021 este un an al relansării, al beneficiilor, care vin din muncă susținută și din buna gestionare a veniturilor. Nu o să fie lapte și miere, dar va fi mai mult, pentru fiecare, cel puțin în comparație cu 2020.

Ceea ce trebuie să știm toți este că 2021 va fi un an special, nu doar prin comparație cu 2020, ci mai ales pentru faptul că marile planete, Saturn și Jupiter ies din zona riguroasă și strictă a Capricornului și trec în lumea vesela, optimistă, inteligentă și intuitivă a Vărsătorului.

Berbec – Din punct de vedere financiar, te poți aștepta la câteva colaborări utile care te au în vedere. Este anul perfect în care poți începe să faci economii pentru viitor, sau pentru un proiect de anvergură. Există o evoluție pe care o vei simți din primele zile ale lui 2021. Este posibil să nu te simți foarte confortabil cu responsabilitățile pe care le primești, pe plan financiar, dar va trebui să accepți. În lunile mai, iunie, noiembrie și decembrie concentrează-te pe scopul tău superior și fii mai curajoasă ca niciodată!

Taur – Ești unul dintre cele mai norocoase semne. Anul 2021 aduce schimbarea de care ai nevoie cu adevărat pentru a începe un alt mod de viață. Ți se oferă acces direct prin interacțiunile și conexiunile tale personale, în special în februarie, mai și decembrie, la beneficii importante. Simți nevoia să faci excese, pe care este totuși indicat să le temperezi și ești dispusă să-ți asumi riscuri importante. Finanțele pe tot parcursul anului trebuie bine struntie, chiar dacă banii vin fără oprire.

Gemeni – În 2021 este absolut necesar să fii cu câțiva pași înaintea tuturor celorlalți, dacă vrei să ai parte de succesul dorit. Există o șansă reală de abundență. Sunt multe căi prin care poți lua în considerare unele oportunități financiare. Ca să reușești trebuie să fii mereu pe fază, Universul are un plan major în 2021 pentru semnul Gemenilor, iar tot ce trebuie să faci este să fii atentă și să ai capacitatea de a învăța.

Rac –  Va fi nevoie să acorzi atenție banilor în 2021 dacă ții la bunăstarea financiară a tuturor celor din jur. Pentru nativii care au fost nevoiți să ia împrumuturi și care au un program de rambursare, acesta va fi principala grijă. Oportunitățile există, dar veor fi de succes doar dacă le vei valorifica la maximum. Există o linie fină între muncă și plăcere și uneori bucuria muncii va părea o joacă. La modul general se poate spune, că după mijlocul anului 2021 vei dărâma și vei construi în viteză.

Leu – Ai parte de abundență din punct de vedere financiar, deși vor fi multe cumpene. Ai capacitatea de a trece cu bine prin numeroasele furtuni. Secrtul este munca și ambiția. Februarie, iunie și decembrie sunt lunile din an în care vei primi partea leului și bugetul tău va cunoaște un important salt. Fii foarte atentă cum gestionezi acești bani, pentru că ai tendința de a fi risipitoare.

Fecioară – Este bine avantajată cariera personală. Anul 2021 este benefic dacă începi propria afacere sau dacă ai curajul de a face un salt major, din punct de vedere profesional. Mercur retrograd din ianuarie îți este util și te ajută acolo unde singură, nu te poți descurca. Afacerile financiare vor merge bine atâta vreme cât le vei ordona și te vei ține departe de datorii. Schimbările pe care le vei face începând cu prima zi din ianuarie îți vor consolida calitatea vieții până în decembrie!

Restul detaliilor, pentru celelalte șase zodii sint AICI

Comments

comments

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

Previous:

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

legile atractiei, papadie, stropi de roua

Next:

Legile atracției. Află cum le folosești!

You may also like

Post a new comment