Ce trebuie să știi despre Scorpioni. Calități și defecte

28 September of 2020

Zodia Scorpionului, una dintre cele mai remarcabile începe in 23 octombrie și se termină în 21 noiembrie. Nativii sunt guvernați de planeta Pluto și de Marte. Culoare care îi definește este negrul, iar pietrele zodei sunt opalul și topazul. Este un semn de apă și este una dintre cele mai pasionale și independente semne.

Complicați, dificili, pasionali, dar seducători, independenți și fără teamă, indiferenți și deseori nepăsători față de cei din jur, Scorpionii sunt magnetici, atrăgători, dominatori și capabili să impresioneze. Mari iubitori ai dezbaterilor, iubesc controversele și vor neapărat să aibă ultimul cuvânt. Detestă miniciuna, aroganțele și adoră tot ceea ce este simplu și autentic.

Marile provocări ale Scorpionului

Datorită acestor trăsături, un Scorpion poate părea intimidat și oarecum închis celor care nu-l cunosc bine. În spatele acestui comportament se ascunde o fire emotivă și uneori extrem de sentimentală. Scorpionii detestă să le fie decoperite aceaste trăsături de caracter pe care le consideră o imensă slăbiciune a lor. Emoțiile sunt trăsătura care îi face vulnerabili și le poate produce adevărate derapaje comportamentale.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre Balanțe. Calități, încercări și defecte

Scorpionul îndrăgostit

Nu vei știi niciodată cum arată un Scorpion îndrăgostit pentru că poate disimula foarte bine această stare. Poată părea extrem de rece, prudent și deseori distant. Își testează partenerul, iar acesta trebuie să îndeplinească unele condiții pentru a fi la standardele pe care le impune. Au abilitatea de a-și prinde partenerul în capcana magnetismului lor. Dacă parenerul Scorpionului face față la etapa de început a relației, legătura cu acesta poate deveni totală și extrem de profundă. Un Scorpion iubește cu patimă și va avea pretenția de la parter să dovedească a fidelitate absolută și sinceritate totală. În dormitor, Scorpionul este generos, imaginativ și mereu pregătit pentru orice, dar mai presus de toate extrem de rezistent.

Cum cucerești un Scorpion

Nu poți niciodată cuceri un Scorpion din prima. pentru că el se teme de respingere, pentru că își știe păcatele și limitele, te va respinge el ca să nu sufere. Dacă revine, ar putea fi al tău. Este cucerit de un comportament amuzat, de generozitate și de inteligență. Se va îndrăgosti de persoane independente, autoritare, care au un drum clar în viață. Este forma lor de a-și face asigurări de viață, pentru că deseori trebuie întreținuți.

Compatibilități amoroase

Racul, pasional la rândul lui și în ton cu emoțiile Scorpionul este un partener ideal. Cei doi nativi pot avea o legătură aproape supranaturală, iar diplomația înnăscută a Racului poate ajuta le evitarea oricăror conflicte.

Independent și egocentric la fel ca și el, Vărsătorul este o zodie aproape perfectă pentru Scorpion. Sunt o combinație reușită atâta vreme cât fiecare acceptă ritmul celuilalt. Vărsătorul, foarte rece, poate să-l învețe pe Scorpion pragmatismul și să-l domine.

Semnul de pământ, oarecum brutal Taurul pare o combinție sănătoasă pentru Scorpion, mai ales că acesta din urmă va fi impresionat de forța și puterea Taurului. Relația poate să fie interesantă și puternică atâta vreme cât Taurul va rezista la șicanele continue pe care le face Scorpionul. Relația poate fi pe viață dacă Taurul este bărbatul din cuplu.

Arma secretă a Scorpionului

Nativii acestei zodii pot să dovedească o empatie dusă dincolo de limite. Sunt camarazi perfecți, nu-și părăsesc prietenii, partenerii, sunt în stare să-și umple casa de pisoi abandonați și căței fără stăpân, lăcrimează la filme și sunt impresionați teribil de situațiile triste și emoționante. Au abilitatea de a folosi această trăsătură de caracter ca să cucerească, să impresioneze, iar uneori pot fi ipocriți, exagerând și speculând simpatia pe care o provoacă atitudinea lor.

Secretele Scorpionilor

  • Pasional, intens și foarte sexy, este nestatornic. Este mânat de patimi, unele neplăcute și este extrem de gelos și posesiv.
  • Uneori poate deveni agresiv.
  • Are simțul umorului și folosesște cu abilitate această calitate.
  • Se enervează foarte ușor, are dese schimbări de dispoziție, uneori nejustificate.
  • Este ranchiunos, dar foarte inteligent.

Scorpioni celebri – Ciara, Julia Roberts, Gabrielle Union, Matthew McConaughey, Drake, Ryan Reynolds, Katy Perry, Kris Jenner, Anne Hathaway, Ryan Gosling, Owen Wilson.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Text: Otilia Ignat/Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Balanta, semn zodiacal

Previous:

Ce trebuie să știi despre Balanțe. Calități, încercări și defecte

previziuni octombrie, horoscop octombrie, fantezie, imagine fantastica, ochi verzi

Next:

Previziuni astrale pentru luna octombrie. Mercur retrogradează

You may also like

Post a new comment