Ce trebuie să știi despre Balanțe. Calități, încercări și defecte

22 September of 2020

Zodia Balanței începe în 22 septembrie și dureaza până 23 octombrie, perioadă în care Soarele se află în casa lor. Zodia începe în momentul echinocțiului de toamnă, când ziua este egală cu noaptea.

Balanțele sunt semn de aer, sunt guvernate de planeta Venus. Culoarea lor este albastru, piatra zodie este safirul, iar semnul total opus este cel al Gemenilor.

Nativii din Balanță sunt: inteligenți, amabili și întotdeauna dispuși să-i pună pe ceilalți înaintea lor. Balanțele prețuiesc armonia. Dominate de Venus, planeta frumuseții, Balanțele adoră o viață în care să arate bine. Stăpânesc arta compromisului, medierii și al diplomației. Sunt abile din toate punctele de vedere.

Cele mai mari provocări ale Balanței

Balanța are capacitatea de a-i face pe alții fericiți în detrimentul propriei ei fericiri. Nu reușesc să se mulțumească pe sine, uneori se ignoră în interesul și spre folosul celorlalți – iar acest obicei este una dintre marile încercări ale zodiei. Viața Balanțelor este pusă în slujba binelui.

Imaginația lor este debordantă și au abilitatea de a veni cu un nou mod de a privi o problemă. Creativitatea lor le pune în valoare, dar în egală măsură le duce la epuizare și le secătuiește.

Balanța îndrăgostită

Când o Balanța se îndrăgostește, lasă mereu de înțeles că încă așteaptă marea și unica dragoste și sunt extrem de precaute. Sunt pragmatice în dragoste, nu se implică complet și definitiv niciodată. Au abilitatea de a pune punct unei relații, pur și simplu, pe neașteptate, dacă consideră că nu are viitor sau este insuficientă pentru aspirațiile și nevoile ei sufletești și emoționale.

Citeste si: De ce moare dragostea? Cele mai comune motive

Cum cucerești o Balanță

Balanța este puternic atrasă de inteligență, care este la fel de importantă ca și aspectul fizic, atunci când vine vorba de parteneri. Dragostea înseamnă pentru ea, înainte de orice o conexiune cerebrală puternică. Conexiunea fizică este interesantă, dar niciodată nu atinge importanța celei intelectuale.

Compatibilitățile amoroase

Explozivi Leii sunt irezistibili pentru Balanțe, care iubește modul în care aceștia se comportă. Pasiunea între ei este fulgerătoare, iar Balanțele fac pentru Lei pasiuni majore.

Aventuros și independent, Vărsătorul și Balanța intră amândoi într-o relație cu mult elan și dacă petrec timp împreună, descoperă că nu pot trăi separat. Vărsătorul și Balanța nu vor încerca să se schimbe reciproc. În schimb, se inspiră unul pe altul în bine.

Săgetătorii au abilitatea de a cucerii pe loc o Balanță. Acestea din urmă învață de la arcași cum să nu mai fie atât de oscilante în dragoste, dar și faptul că o dispută între parteneri nu înseamnă finalul relației, așa cum procedează de regulă Balanțele.

Arma secretă a Balanței

Imaginația Balanțelor este de neegalat și pot veni întotdeauna cu un nou mod de a privi o problemă. Dintr-o vorbă pot construi un veritabil scenariu și pot dezleca situații pe care alții nu le înțeleg sau nici măcar nu le observă. Uneori imaginația le este aliat, dar pentru că nu au o intuiție prea bună, de cele mai multe ori fabulează.

Secretele Balanțelor

  • Stiu că oameniilor le place compania lor și speculează asta cu abilitate. Uneori devin malefice folosind acest avantaj.
  • Văd combinații de culori pe care alții nu le disting. Văd detalii pe care cei mai mulți nu le observă.
  • Sunt curajoase și se pot avânta să facă ceva nou, chiar dacă nu știu nimic. Reușesc deseori să lase de înțeles celor din jur că pot sau știu mai mult decât sunt cu adevărat competente. Pot păcăli ușor.
  • Sunt foarte încrezătoare în sine, iar asta poate să fie un motiv pentru care devin uneori neplăcute, agasante, dominatoare.

Balanțe celebre: Matt Damon, Marion Cotillard, Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Bruno Mars, Lil Wayne, Bella Thorne, Nick Cannon, Halsey, Will Smith, Candice Swanepoel, Kate Winslet.

Citeste si: Cum e copilul fiecărei zodii

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

nativi fecioara, femei, vrajitoare

Previous:

Trăsaturile negative ale nativilor Fecioară, pe care le țin secrete

horoscop, zodii, scorpion maro, Scorpioni, ilustratie, semn zodiacal

Next:

Ce trebuie să știi despre Scorpioni. Calități și defecte

You may also like

Post a new comment