Ce trebuie femeile sa stie despre barbati

14 June of 2016

DA! Barbatii vin de pe o alta planeta. Asta este o certitudine. pentru binele, siguranta si superioritatea ta acestea sunt lucurile pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati.

Inainte de a trece la fapt toate femeile trebui sa stie ca aceasta poveste. Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a facut pe barbat si-a dat seama ca este o creatie nu foarte reusita si in consecinta a decis ca trebuie sa-si repare cumva greseala. Asa ca a facut femeia. Si i-a dat acesteia darul de a putea face ce vrea ea din barbat…

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati!

1. Pentru a agata un tip, mergi pe ringul de dans, nu sta pe scaunul de la bar. Barbatii te remarca mai usor daca esti in miscare. Radacinile acestui obicei se afla in preistorie, cand barbatii trebuiau sa-si tinteasca prazile de la sute de metri distanta.

2. O treime dintre barbati pastreaza numarul de telefon al fostei prietene. Pentru totdeauna! Mai mult de 20% dintre ei il si formeaza cel putin o data la cateva saptamani. Dintre barbatii care pastreaza numerele fostelor, unul din 5 recunoaste ca il tine pentru o eventuala aventura.

3. Mai mult de jumatate dintre barbati isi schimba asternuturile inainte de prima intalnire. Deh, sunt optimisti!

4. O noua abordare a regulii „celor 3 zile”: daca la prima intalnire simt o atractie, 97% dintre barbati vor suna in primele 72 de ore, nu dupa expirarea acestui interval.

5. Pozitie in top: 59% dintre barbati ar prefera ca partenera sa fie cea care initiaza partidele de sex.

6. Barbatii prefera femeile care nu sunt de acord cu ei. Cand o femeie raspunde la orice cu „da”, le e teama ca refuzul ei de a descoase problema e un semn ca vor fi parasiti pentru un altul.

7. Nu trebuie sa te chinui prea tare sa-i dai de inteles ca-l placi. Se pare ca barbatii isi dau seama mai usor decat femeile cand o conversatie „miroase” a flirt.

8. „Vrajitorii” care folosesc replici de genul: „Ai vazut filmul X pe YouTube?” sau lucruri personale precum: „De obicei, nu merg in baruri de genul asta”, incearca sa-ti arate potentialul lor de partener.

9. Barbatii spun ca cea mai gresita impresie pe care femeile o au despre ei este ca i-ar interesa mai mult infatisarea decat personalitatea.

10. Mai mult de jumatate dintre barbati tin cont de parerile amicilor cand trebuie sa decida daca ies sau nu cu o tipa.

11. Subiectele de conversatie pe care barbatii le urasc la culme: fosta partenera si situatia lui financiara.

12. Cei mai multi dintre barbati NU isi doresc sa „marcheze” de la prima intalnire. Dar ar vrea sa se aleaga cu un sarut.

13. 21% dintre barbati se asteapta sa le acorzi exclusivitate dupa prima intalnire, 35% n-au pretentii inainte de o luna. Alti 18% asteapta luni bune si doar 10% pretind asta dupa ce treburile au ajuns la… orizontala.

14. Barbatii care-si dau intalniri pe net se implica emotional mai puternic decat femeile. Faptul ca in spatiul virtual pot fi niste anonimi ii face sa-si exteriorizeze emotiile mai usor decat in dialogurile reale.

15. Modul in care si-ar dori sa fie agatati: doar sa le spui „Buna” sau sa le pui o intrebare despre ei.

16. 43% dintre barbati iti cauta numele pe Google inainte de prima intalnire, asa ca vezi cu ce te prezinti pe net.

17. Lucrul pe care il urasc ei in relatii este dezvaluirea de detalii personale, de exemplu, cati barbati ai avut inainte. Ce-i pune pe fuga? Cand te lasi foarte-foarte greu.

18. „Oare ma considera interesant? Suntem pe aceeasi lungime de unda?” Acestea sunt gandurile care-i trec prin minte cand se da la tine.

19. Numai 13% dintre barbati isi descriu viata sexuala in detaliu in fata gastii.

20. Cinci: numarul intalnirilor dupa care ei spun ca e in regula sa faceti sex, daca vrei o relatie serioasa.

 

 

Comments

comments

Previous:

Strategie pentru fericirea in cuplu

Next:

Focul din munți – povești de viață

You may also like

Post a new comment