Ce trebuie să faci ca să fii fericită cu iubitul tau

28 May of 2019

Ce trebuie să faci ca să fii fericită cu iubitul tau – Dacă te-ai pregătit sufletește și bănește ca să afli despre un trend ultra-nou în materie de lenjerie, dacă imaginația îți trepidează anticipând că o să ți se descrie vreo tehnică sexuală nemaiauzită sau de tremuri deja ușor gândindu-te că te așteaptă vreo operație estetică dură… relaxează-te!

De fapt este vorba despre ceva cu mult mai greu… glumesc! Trebuie să te împrietenești cu el! Pe bune!

Să te intereseze ce face, să-l asculți chiar când nu-ți face complimente și nu-i preludiu pentru nimic, să i te confesezi fără să te întrebi obsesiv dacă din poveste se desprinde o imagine flatantă și sexi despre tine… pe scurt, să fiți prieteni.

Studii recente au arătat că perechile cele mai fericite, cele mai împlinite și cu șansele cele mai mari de a fi durabile sunt cele în care primează prietenia. Cuplurile care puneau preț pe prietenie și camaraderie apăreau și ca fiind cele mai îndrăgostite, raportau un nivel înalt de satisfacție sexuală și bucurie de viață. Atracția sexuală sau ceea ce se cheamă “romantism” nu erau neapărat niște predictori buni pentru durabilitatea relației și pentru nivelul de satisfacție al celor doi implicați.

Iată, se vede că nu întâmplător îi spui “prietenul meu”. Dar sunteți cu adevărat prieteni?

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Roxana Melnicu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Ce este iubirea. Posibile raspunsuri

Next:

Gelozia, bat-o vina! Explicatii si solutii

You may also like

Post a new comment