Ce scuze folosesti cand nu ai chef de sex

11 March of 2016

Toata lumea are momente in care nu are chef de sex, asa ca toata luma are din cand in cand nevoie de scuze bune pentru a… scuza lipsa de chef de sex. Este bine sa alegi scuzele cu atentie pentru ca uneori ceea ce spui se poate intoarce impotriva ta, dupa cum unele din afirmatiile facute pot sa fie extrem de lipsite de inspiratie, deci daunatoare relatiei de cuplu pe termen lung. Problema este ca, apeland la acestea, te privezi singur de cateva minute de placere.

Ce scuza folosesti cand nu ai chef de sex, care sunt replicile cele mai bune si care sunt cele mai neinspirate.
 
Sunt prea obosit/a. Sincer. De cate ori ai apelat la aceasta scuza doar pentru ca pe moment nu ai avut chef? Solutia ar fi ca imediat ce ajungi acasa sa iti strangi partenerul in brate si sa il saruti. O sa vezi ca o sa te simti mai decat daca ai veni si ai incepe sa te plangi de cat de mult ai lucrat peste zi.
O solutie mai buna este sa-i spui ca ai avut o zi proasta, ca nu te simti deloc in forma si ca tot ce-ti doresti este sa dormi in bratele lui. Te vei scuza dar nu vei alimina apropierea….

Scuza “nu mai am timp” nu mai functioneaza. Femeile, uneori, se pierd in mitul ca sexul de buna calitate trebuie sa fie spontan si refuza sa isi planifice un moment special cu partenerul. Schimba asta si pune la punct o intalnire speciala chiar la voi in dormitor.
O solutie mai buna este sa spui: da si eu te vreau cu mare nerabdare, dar eu te vreau pe indelete si cu calm, nu pe fuga…. O lasam pentru diseara? Scuza este mult mai buna, si respecta trucul genial al scuzelor practice si elegante: include o promisiune!

Nu imi place cum arat. Oare cate milioane de femei se lovesc de aceasta probleme si refuza sa faca sex? Exact. Multe. Ce nu stiu ele este faptul ca relatiile intime cu partenerii le vor face sa se simta mult mai bine. Important este ca in timpul partidei sa te gandesti la cum “se simte” corpul tau, nu la cum arata.
Ai putea folosi o scuza mai buna, care sa sune in felul urmator: ”Am o alergie care nu ma lasa in pace si-mi strica cheful de viata! Am tratamentul, am nevoie de vreo doua zile”. Nu da multe exlicatii despre probleme, pentru ca barbatii urasc orice poate avea legatura cu rani, bube, leziuni, mai aes daca sunt cutanate. Continua explicatia, la scurt timp dupa spunand: “Crema a fost fabuloasa. totul s-a vindecat in mod miraculos!

Incepe serialul/meciul este una dintre cele mai proaste alegeri. In mod clar o sa ii demonstrezi ca este mai interesant ceea ce se difuzeaza la televizor. Daca nu ii dai important acum, o sa ajungi sa faci sex ipotetic fie cu “Jose Armando”, fie cu Rooney.

Acum, daca totusi serialul este cel mai important lucru, da vina pe job si pe seful cel nesuferit de la care astepti un email/un telefon de care depinde cariera ta! “Pana ma suna, ma uit la TV. Iubitule, doar nu vrei ca telefonul sefului sa ne intrerupa…. Ne jucam imediat dupa!”

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Previous:

Marea dragoste vine online

Next:

Fac ce-mi spune inima?

You may also like

Post a new comment