Ce sa-i spui si ce sa nu-i spui. Sfaturi pentru domni

09 February of 2016

Stimați domni, dacă vreți să aveți o relație sănătoasă și să trăiți în bună pace cu partenera, luați aminte la…  următoarele sfaturi! Sunt câteva lucruri pe care nu ar trebui să i le spui partenerei tale de cuplu sub nicio formă:

1. „Rochia asta te face cam grasă.“ Dacă te hazardezi în asemenea afirmații, este posibil să rămâi fără prietenă sau să îți petreci noaptea pe canapea, nu în același pat cu ea.

2. „Tu și mama ta arătați ca două surori.“ Da, fetele își iubesc mamele, dar nu faceți prostia de a le compara, în special în privința lookului. Încasați bile negre dacă faceți o asemenea afirmație.

3. „Am petrecut foarte bine cu băieții.“ Poate că o femeie se bucură când prietenul își petrece timpul cu băieții, dar nu poate să se bucure că te simți mai bine cu ei decât cu ea, nu? Fii diplomat!

4. „Nu vreau să ies cu tine pentru că e meci.“ Doar pentru că prietena ta îți înțelege obsesia pentru sport, nu îi oferi scuza asta prea des. O va face să se simtă neglijată și ignorată.

5. „Îmi amintești de «fosta».“ Dacă regăsești anumite comportamente ale prietenei/soției, sau anumite gesturi, atitudini, asemănări de orice fel, abține-te. Niciunei femei nu-i place să fie comparată cu o „fostă“.

6.  „Nu-mi plac prietenii tăi.“ Așa cum ție îți plac prietenii tăi, așa și ei îi plac prietenii ei și vrea să iasă cu ei. Prietenii au o mare influență asupra unei femei, așa că asigură-te că te afli în termeni buni cu ei.

7. „De ce petreci așa mult timp cu tratamentele pentru înfrumusețare?“ Nu‑ți condamna iubita că petrece ore întregi la salon, fitness, ma­­saj, etc.
Vei beneficia și tu de efectele tratamentelor, ea se va simți frumoasă și tu te vei simți mândru de ea. Așa cum ție îți place să stai ore în șir la calculator sau să ieși la meci, așa și ea are dreptul la timpul petrecut cu ea însăși.

8. „Ce bine arată tipa asta!“ Cine-ar vrea să audă asta de la iubitul său? Când tu te arăți entuziasmat la vederea altei tipe, iubita ta fierbe în interior, chiar dacă nu arată. Abține-te de a vorbi admirativ la vederea unor femei dacă nu e vorba de frumuseți ca Angelina Jolie sau Julia Roberts. Altfel ea se va simți neapreciată, neimportantă pentru tine. Îți dorești asta?

9. „Am nevoie de spațiu.“ OK, mai vrei să fii și singur, sugerează asta într-un mod subtil. Altfel, s-ar putea să îți dea așa de mult spațiu, încât să rămâi numai cu el.

10. „Cea mai bună bucătăreasă e mama, nu mai e alta ca ea.“ Femeilor le place să fie lăudate pentru ce gătesc. Dacă-i spui asta, nu va fi prea încântată să fie comparată cu cea mai importantă femeie din viața unui bărbat, mama lui. Pentru că ea vrea să fie prima pe lista ta. Spune-i că mama ta gătește cel mai bine și s-ar putea să mănânci doar supă la plic întreaga săptămână.

Ce-i place unei femei să audă de la tine

1. „Cum a fost la serviciu?“ Întrebând‑o ce a făcut și cum se simte, vei câștiga multe puncte, înseamnă că ești receptiv, îți pasă de ea și ești deschis să o asculți. Întrebările legate de sentimente sunt foarte apreciate de femei. Arătându-i că poți exprima compasiune față de anumite stări ale ei, vei observa că vei fi mai apreciat. Atenția pe care i-o acorzi o va face să se uite cu alți ochi la tine. Dacă îi ești deja prieten, va dori mai mult, dacă sunteți deja împreună, sentimentele se vor intensifica garantat.

2. „Ești mai drăguță decât colegele tale.“ Să o pui pe un piedestal îi va plăcea foarte mult. Va fi o confirmare a faptului că nu are de ce să se teamă că este în competiție cu celelalte. Se va simți valorizată cu adevărat și va fi mândră pentru că ocupă un loc special în inima ta.

3. „Ești deșteaptă.“ O femeie căreia îi spui că este inteligentă te va aprecia mai mult, pentru că va conștientiza că o vezi dincolo de corpul ei. O apreciezi și pentru creierul ei, nu numai pentru cum arată, ceea ce contează foarte mult.

4. „Ești cea mai bună prietenă a mea.“ Când îi spui asta înseamnă că, practic, o vrei alături în viața de zi cu zi, dincolo de contextul sexual. Înseamnă că acorzi valoare prieteniei și vrei să faceți lucruri împreună, de dragul ei și al prieteniei voastre. Se va simți mult mai conectată cu tine emoțional după ce îi spui asta.

5. „Vei fi o mamă foarte bună.“ Multe femei de-abia așteaptă să aibă copii. Multe se întreabă dacă vor fi mame bune sau nu. Spunându-i asta nu vei face decât să afirmi că va fi o mamă de valoare. Mai mult, îi satisfaci instinctul de a fi mamă. Venind de la bărbatul ei, aceste cuvinte o pot face fericită. Mai ales că direct sau indirect îi spui că vrei să fie mama copiilor tăi.  Este o „muzică“ ce place urechilor unei femei.

6. „Ești nemaipomenită în pat.“ Dacă îi spui asta îi vei da încredere și o vei face să se simtă ca o zeiță. În plus, se va simți mai dezinhibată în dormitor și va încerca să-și facă partenerul cât mai fericit și satisfăcut din punct de vedere sexual – adică pe tine.

7. „Mă completezi.“ Asta îi spune că e  unică pentru tine. Toate femeile vor să audă asta de la bărbații lor. Traducerea e că o accepți complet și că a devenit indispensabilă în viața ta.  A-i spune că ai nevoie de ea în viața ta, că nu poți trăi fără ea, este un motiv de extremă bucurie pentru ea.

8. „Vreau să-mi petrec viața cu tine.“ Dacă spui asta trebuie să fii și pregătit pentru așa ceva, pentru că e o declarație vecină cu o cerere în căsătorie. Și pregătit, desigur, să faci și pasul următor, cel cu inelul și cererea în genunchi. Dar dacă nu ești pregătit, mai bine te abții de la asemenea comentarii.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Tantra pentru amatori si amanti

Next:

5 lucruri interesante din lumea sexului

You may also like

Post a new comment