Ce putem invata de la barbati

11 December of 2015

Sunt mai relaxați ca noi, au o doză bună de umor și o mare stimă de sine – iată ce-i caracterizează  pe bărbații de azi. Sigur că și noi, femeile, suntem tare grozave. Însă dacă vrem să trecem prin viață cu mai multă seninătate, merită să învățăm câte ceva de la EI. Ca, de exemplu, că o situație neplăcută poate fi pur și simplu ignorată. Sau că trebuie să-ți ajuți tovarășul cel mai bun. Dar să fii mereu la dispoziția cuiva, asta nu! Bărbații mai știu cum să-și pună în practică anumite dorințe și cum să evite stresul. Iată ce putem învăța de la ei:

Ascultă-ți corpul!
O salată mică, dar fără sos – cam ăsta este prân­zul multor femei. Iar după-amiază sunt prost dispuse, pentru că le e foame. Mai bine fă ca bărbații și as­cul­tă-ți corpul: mă­­nâncă atunci când stomacul o cere și ce anume are poftă. Și ter­mină de mâncat când simți că ești sătulă!

Perfecționism?
În timp ce noi, femeile, încer­căm mereu să fim ființe perfecte, bărbatul se mulțumește și cu jumătăți de măsură. Mai puțină perfecțiune înseamnă mai puțină presiune, înseamnă mai multă relaxare – mai ales în cap!

Așa cum sunt!
Părul i s-a cam rărit, în zona burții începe să i se contureze un colac: dar un bărbat nu se lasă impresionat prea ușor de asemenea  mizilicuri. El se concentrează mai degrabă pe calitățile și atuurile sale și se descur­că binișor cu ele. Așa că, dragi doamne: puneți accent pe lucrurile pozitive. Dacă stați toată ziua să vă plângeți de ce vedeți în oglindă, nu-i a bună!

Citeste si: Cei mai frumoși bărbați ai tuturor timpurilor!

Cunoaște-ți propria valoare!
„Mi-am convins șeful?”, „Oare clientul este mulțumit de munca mea?”. Femeilor le vine greu să se aprecieze corect. Bărbații însă sunt rareori copleșiți de astfel de îndoieli, pentru că ei cred în forțele lor. Încearcă și tu: ascunde modestia, căci acum se cere încredere în sine – în fond, te prinde foarte bine!

Citeste si: 5 lucruri pe care bărbații ar vrea ca femeile să le știe despre sex

Fără planuri!
Casă, măritiș, copii – pla­nurile pe termen lung nu sunt teme de discuție pentru ei. Bărbatul gândește pe termen scurt, de regulă doar până a doua zi. Ceea ce-l scutește de frustrări inutile dacă nu ies lucrurile cum și le-a imaginat el. Și e mult mai relaxat!

Exprimă-te clar!
Când sunt nemulțumiți, bărbații tună și fulgeră. Noi, în schimb, ne bosumflăm și așteptăm să ghicească alții care ne e problema. Ce-ar fi să ne exprimăm un pic mai clar nemulțumirile?

Provocările, un hobby
Noul coleg e ambițios și dă din coate cu abilitate. Tu te retragi și începi să te îndoiești de tine. Ghici care va fi câștigătorul? Nu mai fugi de provocări, de lupte și conflicte, ascunzându-te sau retrăgându-te într-un colț. Motivează-te, apreciază-ți pozitiv calitățile și răspunde la provocare. Vei vedea că în felul acesta vei câștiga multe lupte pe care altfel le-ai fi considerat din start pierdute…

Citeste si: 10 lucruri pe care barbatii nu suporta sa le auda

Știi ce vrei!
Nimic nu-l împiedică pe el să iasă la o bere cu băieții. Noi, în schimb, suntem în stare să renunțăm destul de ușor la o programare la cosmetică, pentru că trebuie dus cățelul la tuns sau pentru că ne-a rugat soacra să o ajutăm cu ceva…

Savurează
În timp ce el se relaxează complet în timpul sexului și se simte bine, ea se gândește la ce are de făcut în ziua urmă­toare… Păi, unde-i toată distracția dacă ești cu gândul aiurea? Gata, fetelor, de data viitoare ne deco­nec­tăm total și nu ne mai gândim la treabă!

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Iubirile imposibile ale femeilor ambitioase

Next:

Sex pe rosu? E bine sau nu?

You may also like

Post a new comment