Ce nuanta de par ti se potriveste?

11 May of 2016

Ce nuanță de păr ti se potrivește? Caută pentru părul tău acea culoare care să te pună cel mai bine în valoare, care să-ți scoată în evidență trăsăturile și să ascundă micile imperfecțiuni.

Blond, roșcat sau brunet?

Cu siguranță, ți-ai dorit măcar o dată să faci o schimbare radicală în ceea ce privește culoarea părului. Rezultatul nu a fost cel așteptat? Asta pentru că nu ai ales nuanța de păr care ți se potrivește. Se poate ca nuanța pe care ai ales-o să nu fie potrivită pentru tine, să nu te pună în valoare așa cum trebuie. Haide să vedem de ce!

O culoare greșit aleasă te poate îmbătrâni!
Atunci când alegem o anumită vopsea de păr, trebuie să ținem cont și de nuanța ochilor și a tenului. Dacă te vopsești pentru prima dată, este bine să apelezi la sfatul unui stilist pentru a nu greși.

Ten deschis
Ochilor verzi sau albaștri le este recomandată o nuanță de păr deschisă, precum blond, șaten sau cele derivate din acestea. Dacă ai ochii căprui sau negri, atunci potrivite pentru tine sunt culorile închise, brunet sau roșcat mediu.

Ten cald
Pentru acest tip de piele și ochii căprui închis sau negri, potrivită pentru păr este o nuanță închisă, de exemplu negru sau castaniu-închis. Dacă alegi ceva mai deschis, riști să pari foarte palidă, având nevoie în permanență de machiaj. În schimb, dacă ochii tăi sunt căprui, verzi sau albaștri, optează pentru ceva mai deschis atunci când vine vorba despre podoaba ta capilară. Eventual niște suvițe sau un balayage. Sau, de ce nu, un roșcat care te va scoate în evidență, cu siguranță.

Ten închis, măsliniu
Pe lângă nuanța frumoasă a pielii, ai și ochii închiși la culoare? Atunci, rămâi la nuanțe închise pentru părul tău. Riști să-ți adaugi câțiva ani buni dacă alegi blond sau o culoare foarte deschisă. În schimb, dacă ochii sunt albaștri sau verzi, poți să încerci ceva mai deschis, precum ciocolatiu-deschis sau blond.

 

 

Articol exclusiv online
Text: Irina Stanescu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea sanilor

Next:

Scapa de punctele negre

You may also like

Post a new comment