Ce nu trebuie să faci înainte de injectarea cu acid hialuronic!

24 August of 2016

În zilele noastre, tot mai multe femei apelează la artificii cosmetice, care mai de care mai complexe și mai costisitoare. Deși doamnelor le este cunoscută procedura de injectare cu acid hialuronic, foarte puține dintre acestea cunosc adevăratele regulile pe care trebuie să le respecte înainte și după intervenție.

Un lucru este clar, femeile doresc să fie mereu frumoase, indiferent de vârstă. Odată cu trecerea timpului, acestea încep să-și pună problema injectării cu acid hialuronic, pentru umplerea ridurilor dar și pentru volumul buzelor. Dr. Jona Yousif, medic stomatolog și parte a echipei Ident Total Care explică, în detaliu, în ce constă această procedură: „Cât despre acidul hialuronic, acesta este o proteină naturală purificată a pielii umane, iar din această cauză nu generează efecte secundare asupra corpului. Acesta este utilizat pentru reîntinerirea facială, prin umplerea ridurilor şi depresiunilor cutanate dar și pentru mărirea unor zone cu deficit de volum.” Deși pare o procedură aparent simplă, cu siguranță multe doamne nu cunosc indicațiile pe care ar trebui să le respecte, atât înainte, cât și după intervenție. Dr. Jona a dorit să ne ofere, de asemenea, câteva detalii cu privire la întreg setul de reguli pe care orice pacientă trebuie să le cunoască: „Cu 7 zile înainte de injectarea cu acid hialuronic se recomandă evitarea medicamentelor antiinflamatorii de tip aspirină sau anticoagulantele. De asemenea, pentru a reduce riscul de producere a vânătăilor în zona înțepată, se recomandă evitarea intervenției în perioada menstruală. Dupa injectare se evită machiajul și fumatul timp de 24 ore, iar în primele 3-4 zile se recomandă dormitul cu fața în sus, pentru a nu provoca presiuni nedorite pe buze”, a mai declarat Dr. Jona pentru ziarulring.ro, explicând că timp de 7-14 zile de la injectare se evită, de asemenea, temperaturile ridicate, sauna și solarul, dar și tratamentele cosmetice de orice fel, laserul, masajul și mezoterapia.

Fațetele dentare oferă pacientului zâmbetul mult dorit

Un alt artificiu cosmetic la care tot mai mulți români apelează în zilele noastre constă în aplicarea fațetelor dentare. Fie că este vorba de necesitate sau pur și simplu de satisfacerea propriilor mofturi, tot mai multe persoane își doresc să aibă același zâmbet pe care îl admiră la cei de pe micile ecrane. Bineînțeles, pentru un rezultat optim, pacienții trebui să se gândească din timp la cel pe mâna cărora își lasă…zâmbetul! Dr. Jona Yousif consideră că medicina este un fel de artă, iar pacientul trebuie să beneficieze de toate serviciile pentru a obține rezultatul mult dorit: „Am simțit că stomatologia este combinația pură între artă, fizică și medicină si ar fi domeniul ideal unde aș putea să îmi las amprenta în sufletul oameniilor și să-i ajut să își recapete încrederea în sine și în zambetul lor.”

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Alimente care previn ridurile

Next:

Alimente care sustin culoarea naturala a parului si intarzie albirea parului

You may also like

Post a new comment