Ce ne enervează la bărbați

29 March of 2019

Ce ne enervează la bărbați – Sunt anumite lucruri la bărbați care pur și simplu ne scot din sărite. Să vedem care sunt acestea…

Unul din lucruri este că, imediat după ce au făcut dragoste, se întorc pe partea cealaltă și, în 3 secunde, sforăie. Sau dispar la duș. Nouă, femeilor, ne place să fim ținute în brațe după.

Părul din nas e un subiect destul de delicat. Știm că e un lucru natural, la fel ca cel de pe picioare. Totuși, noi suportăm multe pentru a ne epila prin diverse părți ale corpului – nu pretindem prea mult când ne dorim ca și ei să-și taie un pic firele care le ies din nas.

Tatuajele pe slăbănogi
Nu ne deranjează că nu toți bărbații arată ca niște băieți lucra ți la sală și nici împotriva tatuajelor nu avem nimic. Însă combinația tatuaj fioros pe un piept ca de pui de găină e pur și simplu ridicolă.

Unghii lungi – la CE le-ar trebui? Că doar nu au nevoie de suprafețe mari pentru a-și expune ultima ojă la modă. Să ne lase nouă acest obicei…

Subiectul „Ex“ este oricum unul delicat, iar femeilor nu le place să-și amintească de el. Bărbații însă nu par să priceapă asta și, când ți-e lumea mai dragă, caută să te descoasă dacă sunt sau nu mai buni decât foștii. Când vor înțelege că nu facem comparații?

„Mama spune că…“ – propozițiile care încep în felul acesta ar trebui șterse din vocabularul bărbaților. Pur și simplu nu ne interesează care este părerea mamelor lor. Și nici nu trebuie ele să le știe pe toate!

Halena este cel mai cum­plit lucru care ți se poate întâmpla vreodată. Mai ales când e vorba de un sărut îndelung așteptat. Iar când buzele i se apropie de tine, simți cum te ofilești de-a dreptul sub res­pirația lui „proas­pătă”, încercând să-ți ții propria res­pirație pentru a nu leșina în brațele lui. De plă­cere, bine­înțeles, ar spune ei.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pexels.com/

Comments

comments

Previous:

Cum cuceresc femeile puternice bărbatul pe care îl vor

Next:

Șapte boli care se pot transmite prin sărut

You may also like

Post a new comment