Ce e IN și ce e OUT sezonul ăsta

29 October of 2014

Ce se mai poartă, ce nu se mai poartă deloc, ce mai merge încă un sezon.

iowb_04

IN:

Vârful ascuțit revine la modă și pătrunde tot mai puternic în trenduri, find remarcat chiar și în prima colecție de pantofi a Victoriei Beckham.
Grej metalizat este cea mai trendy culoare de unghii a sezonului, o nuanță nude, undeva între ivoriu și gri deschis, cu tentă metalică. Poate fi purtată la orice ținută.
Botinele cu șiret își mențin lo­cul în topul preferințelor și în 2014. Cuminți prin definiție, șireturile devin sexy când sunt combinate cu tocuri și alte atribute feminine.
Brandy wine îi spune nu­­anței de vișiniu foarte pe valtoamna aceasta. Este vorba de nuanța de bordo adâncă, saturată și senzuală.

 

OUT:

 
Wedge sneakers sau pantofii sport cu talpă ortopedică și toc ar trebui interziși de Poliția Modei. Nici comozi, nici sexy, și mai arată și ciudat când mergi cu ei…
Grills sunt ornamentele acelea metalice pentru dinți care te fac să arăți ca un cocalar cu dinți de aur. O modă lansată de vedete, dar care n-a prea prins la nimeni..
Șort cu buzunare la vedere, adică atât de scurt, că-ți ies buzunarele interioare din craci. Poate vara mai treacă-meargă la adolescente și studente, dar iarna sunt total out.
Fustele transparente și lungi, cu o dublură scurtă, care anul trecut în vară făceau furori printre fashioniste, acum nu mai sunt decât ridicole dacă le porți.

Acestea și multe alte știri din lumea modei găsiți în suplimentul Ioana Beauty!

Comments

comments

Previous:

Ce mai purtăm la gât

Next:

S-a deschis sezonul blănurilor!

You may also like

Post a new comment