Ce boli te pandesc in functie de zodie

23 January of 2020

Astrologia, poate cea mai veche filosofie asupra lumii şi a omului, nu putea să nu cuprindă şi domeniul sănătăţii. Este bine să ții cont de aceste suferința care te pot afecta în funcție de zodia ta.

Berbecul guvernează capul Sinuzitele şi problemele stomatologice sunt, statistic, cele mai frecvente probleme în cazul Berbecilor. Ei sunt predispuşi, de asemenea, la accidente.

Taurul, probleme cu gâtul Răcelile şi infecţiile în gât, amigdalita etc sunt bine-cunoscute de nativii din Taur. Problemele de tiroidă sunt întâlnite într-un procent semnificativ la doamnele senioare din această zodie.

Gemenii, sensibili la infecţii pulmonare Bronşita este boala zodiei, agravată de fumat. Sistemul nervos, dar şi încheieturile sunt probleme ale zodiei Gemenilor. Statistic, sunt mai mult fracturi, accidente la nivelul braţelor decât boli cronice. Depresia este, de asemenea, tot o boală a zodiei.

Racul suferă cu stomacul Unii autori spun că şi cu mâinile, amintind de cleştii racului. Statistic, cele mai multe cazuri de ulcer, indigestii şi alte tulburări gastrice se întâlnesc la nativii din posesiva zodie.

Leul inima şi coloana vertebrală Infarctul miocardic este întâlnit la Lei cu o frecvenţă mai mare de opt ori şi jumătate faţă de alte zodii.

Fecioara, probleme cu intestinele Tendinţa nativilor de a se îngrijora şi a-şi face nervi pentru orice, asemănătoare cu a Racilor, le produce disfuncţii, uneori metabolice, alteori nervoase, mai ales la nivelul intestinelor

Balanţa, „vinovată” de bolile rinichilor Acest semn zodiacal este predispus la boli de vezică, de rinichi sau ale intestinelor. Balanţa este foarte sensibilă din punct de vedere psihic, persoanele de vârsta a doua sau a treia fiind mai predispuse decât cele tinere spre migrene, nevralgii sau neurastenii.

Scorpionul, predispus la probleme ale organelor sexuale Dar şi la tot felul de derapări de comportament, la alcoolism şi o duritate agresivă în comportament.

Săgetătorul, risc de boli cardiace și probleme intestinale. În plus poate avea probleme care in de sfera cerebrală, dar și de  probleme de metabolism. Diabetul este un risc pentru ei.

Capricornul are probleme legate de articulații, oase și piele, dar poate sferii și de probleme cu din sfera genitală, deși aceasta sunt mai degrabă cronice, fără un risc major, dar extrem de neplăcute.

Vărsătorul este predispus la probleme care țin de sânge și ficat. Sunt predispuse la dureri de cap, fără o cauză aparentă și pot avea tulburări metabolice din cauza stresului pe care nu știu aproape deloc să-l gestioneze corect.

Peștii au o predispoziție evidentă pentru probleme legate de trazitul intestinal și tubul digestiv. Suferă deseori de dureri de spate, probleme cutanate și au probleme care se localizează la nivelul ochilor.

 

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Ce misiune avem pe Pamant?

Next:

Previziunile astrale ale lunii februarie 2020. O lună provocatoare!

You may also like

Post a new comment