Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

10 December of 2020

Anul 2021 promite să fie unul cu un impact major asupra vieților noastre, în sensul bun al lucrurilor. Cu toate acestea nu o să fie doar lapte și miere, pentru că marile transformări prin care trecem pot fi – și vor fi, dureroase și dificile.

Berbec – 2021 va fi anul în care vei evolua social. Preocuparea pentru studiu și acumularea de cunoștințe este calea care te va propulsa. Ai putea primi funții, onoruri și beneficii materiale. Banii vin, însă doar din muncă, iar capitolul dragoste stagnează. Momentele tale majore vor fi în mai și decembrie.

Taur – Anul 2021 va putea fi abordat cu mai multă ușurință de nativi din Taur, pentru că ei sunt printre cei care au învățat cel mai bine lecțiile dramatice ale anului 2020. Cu toate acestea progresul personal este lent, cu salturi în sus și în jos. Banii vin constant, dar nu vor fi niciodată suficienți. Momentele majore ale zodiei sunt în februarie, la început și în noiembrie. Atenție la data de 19 noiembrie!

Gemeni – Dacă 2020 te-a tras în jos și ți-a pus piedici, 2021 va fi unul în care forța ta creatoare se va putea manifesta. O să găsești modalități unice de exprimare care îți vor face vocea auzită. Perspectivele arată o posibilă abundență, pe mai multe planuri, inclusiv financiare, care te vor elibera de multe constrângeri. Momentele importante ale anului sunt în martie și iunie (cu Mercur retrograd).

Rac – 2021 este un an de referință pentru tine. Va trebui să faci efortul major de a te stabiliza, după multiplele oscilații pe care le-ai avut în 2020. Tot anul vei fi marcat de ciclurile lunare, mai mult ca niciodată, dar asta îți va oferi deseori ocazia de a te reevalua. Banii nu-ți vor face probleme, dragoste, da! Momentele importante sunt în ianuarie și septembrie.

Leu – Va fi un an fantastic! Nu te entuziasma pentru ceea ce pentru tine parte special și bun, altora le poate părea ciudat. Ești pe un drum bun și tot ceea ce ai de făcut este să-ți urmărești calea cu ambiție. Banii sunt exact câti trebuie să fie, iar momentele speciale sunt pe tot parcursul anului. Poate mai puțin în ianuarie și februarie.

Fecioară – 2021 este un an magic pentru tine. cariera este pe primul plan, viața personală trece pe planul doi. Te redescoperi și te pui în valoare, ceea ce va aduce hrană vie pentru orgoliul tău și va compensa tristețile lui 2020. Banii nu ar trebui să fie o problemă, dacă vei învăța să-i gestionezi în mod logic. Momentele majore sunt în mai, iunie, noiembrie și decembrie.

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Balanță – Anul 2021 pare să fie printre cei magistrali. Cu excepția perioadelor în care Mercur va retrograda, pentru că semn de aer fiind, te va afecta profund, totul va merge după voința și dorința ta. Este un an al relansării, al bunăstarii și al implicării. Banii apar exact când este nevoie de ei, iar momentele majore ale anului sunt în septembrie și noiembrie.

Scorpion – Un an important începe pentru acești nativi. Un an cu multe provocări, cu perspective importante și decizii dificile. Pluto, planeta natală va avea o lungă perioadă de retrogradare, timp în care va trebuie să te reconsideri, tu pe tine, dar mai ales în raport cu obligațiile tale morale. Este un an ciudat, banii vor veni în a doua parte a anului, mulți și foarte ușor câștigați. Momente majore: din iunie, până în octombrie.

Săgetător – Ai auzit deseori în 2020 ca ești zodia avantajată. A venit momentul să plătești. 2021 va fi un an de cotitură în care toate lucurile pe care le credeai stabile și definitivate se vor putea schimba. Schimbarea va fi însă în avantajul general, nu doar al tău, așa cum a fost în 2020. Este vorba despre eliberare, pasiuni și energie. Momentele magistrale ale anului sunt în mai, iunie și decembrie.

Capricorn – Planeta ta majoră, Saturn se mută în Vărsător ceea ce ca duce la o altă abordare a realității pentru tine. O să primești pur și simplu avantaje pentru care trebuia să muncești din greu până acum. Devii mai radical și redescoperi stima de sine. Și anul acesta munca va fi pe primul plan și va domita tot. Banii vin, dar nu te bucuri de ei. Momentele majore: ianuarie, decembrie.

Vărsător – 2021 este anul tău! Evoluție, progres, succes, energie. Există și momente mai puțin bune, dar vei găsi resursele necesare pentru a le gestiona cu abilitate. Descoperirea de sine și înțelegerea rolului major pe care îl ai sunt marile beneficii ale anului. Banii nu contează, nu te interesează. Momentele majore ale anului sunt în februarie, iunie și decembrie.

Pești – Anul 2021 poate fi un veritabil an de convalescență pentru tine. După greutățile prin care ai trecut, vine o lungă perioadă de liniște, chiar de monotonie care va compensa iureșul trecut. Este perioada în care poți să te întorci către sine pentru a pune la cale pașii evoluției personale, care va începe în vara. Banii rămân o problemă, dar mai puțin tragică. Momentele majore ale anului sunt în februarie, august și septembrie.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Previziuni astrale pentru decembrie 2020

Previous:

Previziuni astrale pentru decembrie 2020. Finalul anului ciudat, este… ciudat!

despre capricorni

Next:

Tot ceea ce trebuie să știi despre Capricorni

You may also like

Post a new comment