Câte flori de primăvară, atâtea tipuri de machiaj

09 May of 2017

Câte flori de primăvară, atâtea tipuri de machiaj. Vorbim si povestim despre toate acestea cu multe detalii si sfaturi utile!

SmokEy eyes

Accentul este pus pe ochi. Acest tip de make-up se poate crea cu nuanțe precum: negru, maro, gri- închis, albastru, verde, mov prună. E machiajul în care pleoapele superioară și inferioară sunt eviden­țiate cu o culoare închisă. Nu lip­sește creionul negru sau tușul. Este un machiaj de seară, de petrecere, ideal pentru un concert.

Cat Eye

Este unul dintre cele mai populare machiaje retro. Cine nu adoră ochii alungiți și puși în evidență cu eyeliner sau creion bine ascuțit? Secretul este îndemâna­rea. Trasează linia de tuș cu ochii deschiși pentru a aproxima lungimea codiței. Este un machiaj care merge zi de zi dacă nu folosești un fard de pleoape închis la culoare, perfect pentru petreceri sau ieșiri în oraș.

Rocker EyE 


Seamănă foarte mult cu smokey eyes, doar că predomină negrul. La ochi, poate și la buze. Este un machiaj îndrăzneț, intens, iar dacă îți plac concertele rock, atunci chiar e pentru tine. Dacă îndrăgești și motoarele, cu siguranță tu l-ai purta! Caracteristi­cile lui sunt tenul mat și ochii evidentiați cu mult fard negru.

Oriental 

Arăboaicele se concen­trează pe machia­jul ochi­lor datorită vesti­men­tației care acoperă tot corpul. Important e ca între­gul ochi să fie încon­jurat de culori contras­tante cu nuanța irisului, pen­tru un efect superb. Aplică gene false pentru inten­si­­tate și creion negru pe linia pleoapei. Potrivit pentru o seară în oraș când vrem să fim cuceritoare.

Mini­malist

E la înde­mână când alarma îți dă deșteptarea la ore prea matinale să mai ai timp ori chef de un machiaj sofisticat. Accentul cade pe gene, așa că mascara este produsul important. Aplică o bază pentru pleoape (mai ales dacă sunt uleioase) și un fard neutru. Un strat de mascara sau chiar două și ești gata! Acest tip de machiaj este ideal zi de zi, pentru o ieșire în parc, la cumpărături sau oricând simți că less is more.

Dramatic

Devenit popular în rândul celebrităților întrucât evidențiază ochii. Trece­rea de la o culoare la alta nu e treptată sau inse­siza­bilă, ci bruscă și clară. Cu­lo­rile sunt deseori puter­nice și mate, apli­cate pe toată pleoapa. Pre­domină gri, negru, roșu-închis sau mov. Dermato­graful este aplicat înainte/după colorare. Acest machiaj încărcat și puternic nu e pentru oricine. Îl consider potrivit la o petrecere tematică sau o ieșire în oraș într-un loc cu pretenții.

Citeste si:

 

Articol de: Irina Mincă

 

Comments

comments

foloseste cu incredere apa rece

Previous:

Împrietenește-te cu apa rece!

Next:

Aspectul cojii de portocală, sub lupă

You may also like

Post a new comment