(P) LEROY MERLIN lansează provocarea: devino designer de interior la tine ACASĂ!

09 July of 2019

LEROY MERLIN introduce o gamă variată de obiecte coordonate cromatic în raionul decorațiuni. Astfel, clienții vor putea realiza un decor armonios din punct de vedere vizual atunci când decid să își reamenajeze căminul.

O gamă de produse coordonată cromatic presupune ca o draperie și un tapet, de exemplu, să aibă nuanțe identice, astfel încât elementele decorative să facă parte din aceeași poveste. Păstrăm astfel cooerența vizuală a ansamblului și evităm încărcarea încăperilor cu multe culori care obosesc privirea. ” – a declarat Christophe Sapena,  Trends Manager – Art Direction LEROY MERLIN

La nivel global, trendurile acestui an în materie de design interior sunt reprezentate de:

  • Finisaje din materiale naturale precum: lemn, piatră, teracotă, marmură etc.;
  • Living Coral (culoarea anului), nuanțe de verde (de la verde crud, pastelat, până la verde închis) și imprimeuri care fac referire la natură: imagini vegetale, plante exotice, păduri tropicale etc.;
  • Produse prețioase, exuberante, de lux, opuse stilului Natural.

Referitor la culoarea anului, Living Coral, Cristoph Sapena îndeamnă la cumpătare și echilibru în alegerile decorative: „Trendurile sunt efemere, iar alegerea unui obiect de mari dimensiuni în culoarea anului, poate fi o achiziție neinspirată. Recomandarea mea pentru clienți este aceea de a cumpăra obiecte mici în tendințe de ultima oră, căci astfel de obiecte pot fi încadrate cu ușurință în decorurile actuale.

LEROY MERLIN propune patru stiluri decorative care ajută clienții să își amenajeze locuința în funcție de personalitatea și stilul lor de viață, astfel:

  • Stilul Clasic este stilul decorativ potrivit celor care îşi doresc o casă elegantă şi confortabilă, dar şi celor care preferă obiecte durabile, ce nu se demodează în timp.
  • Stilul Natural este stilul de amenajare dedicat persoanelor care trăiesc în oraşe aglomerate, dar simt nevoia de a avea un spaţiu cald şi relaxant acasă.
  • Stilul Future este stilul decorativ potrivit tinerilor din oraşele mari, dar şi persoanelor deschise la amenajări cu accente îndrăzneţe.
  • Stilul Charm este un stil de amenajare delicat şi liniştitor, potrivit cuplurilor tinere cu copii sau persoanelor active în domenii artistice, creative.

Fiecare dintre aceste stiluri sunt prezentate în magazinele LEROY MERLIN, proiectate de designeri și amenajate de către echipele din magazin, cu scopul de a inspira clienții în alegerea celor mai potrivite obiecte pentru ACASĂ.

Comments

comments

sfaturi feng shui

Previous:

10 sfaturi Feng Shui pentru a avea o casă frumoasă, pentru o viață mai echilibrată

Next:

(P) Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

You may also like

Post a new comment