Mobilierul modular de la LEROY MERLIN – funcțional, flexibil și variat

27 August of 2019

Baia reprezintă un spațiu de refugiu după o zi lungă și încărcată de activități solicitante. Un duș rapid și energizant sau o baie lungă cu săruri pot ajuta ca ziua să înceapă sau să se încheie într-un mod relaxant. În plus, în zilele de weekend, o cadă generoasă poate deveni locul de joacă preferat al copiilor printre bulele de spumă.

Din grija față de clienți și dorința de a optimiza constant serviciile și gamele de produse din magazine, LEROY MERLIN lansează colecția de mobilier modular pentru baie. De acum, amenajarea băii se poate transforma cu ușurință într-o joacă de copii, pentru că elementele de mobilier, de la lavoar până la mânere, pot fi combinate în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client și sunt ușor de transportat.

Mobilierul modular este disponibil în două colecții extinse: REMIX și CITY care ajută la modernizarea spațiului de locuit prin flexibilitate, varietate și aspect. Ambele colecții reprezintă cu succes stilul modern caracterizat prin minimalism și funcționalitate.

Atât colecția REMIX, cât și colecția CITY se remarcă prin modularitatea pieselor, adică va puteți alege exact corpurile de care aveți nevoie în funcție de spațiul pe care îl aveți de amenajat. Paleta de culori în care sunt disponibile cele două colecții este generoasă: alb, gri, havana, albastru, galben etc., iar montajul este ușor de realizat chiar și de către cei mai puțin experimentați.

Colecția Remix (sursă foto: https://www.leroymerlin.ro/)

Colecția CITY (sursă foto: https://www.leroymerlin.ro/)

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a va configura mobilierului de care aveți nevoie:

  1. Alegeți finisajul;
  2. Alegeți corpurile suspendate și/sau corpurile de bază;
  3. Alegeți blatul și lavoarul;
  4. Alegeți accesoriile (mânere și picioare);

Materialele, accesoriile și sfaturile practice sunt oferite de LEROY MERLIN prin pedagogia la raft, dar și prin intermediul consultanților de vânzări care pot ajuta clienții în luarea celor mai bune decizii atunci când vine vorba de o achiziție care să le răspundă nevoilor de amenajare.

 

Comments

comments

Previous:

(P) Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

Next:

Cum faci o baie mică să arate elegant

You may also like

Post a new comment