Abonează-te la revista Grădina mea de vis cu până la 20% reducere!

18 January of 2019

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei Grădina mea de vis cu doar 58 lei și 6 ediții cu 31 lei.

Informații despre grădini, plante și natură pentru pasionatul din tine. Conceptul editorial și calitatea imaginilor sunt unice pentru piața din România.

Revista Gradina mea de vis oferă sfaturile experților și informații utile despre tot ce este relevant pentru a o grădină reprezentativă și frumoasă.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

 

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Comments

comments

Previous:

Iubești mobila din lemn masiv de culoare albă? Iată 3 idei chic de amenajare a casei

amenajarea livingului

Next:

Recomandări practice pentru amenajarea livingului

You may also like

Post a new comment