3 criterii esențiale de care să ții cont când cumperi colțare pentru living

24 September of 2018

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi cum ai putea să îți amenajezi locuința, astfel încât să ai un decor  primitor, dar și mai mult spațiu în care să te desfășori, ce ai spune de amplasarea unor colțare pentru living? Potrivite în orice spațiu, acestea sunt piese de mobilier care înfrumusețează vizibil aspectul unei camere și uimesc prin confortul resimțit.

Datorită tehnologiei, colțarele pentru living pot fi acum foarte ușor de manevrat, extinzându-se doar cu ajutorul unor mișcări simple. Elegante și discrete, unele dintre ele dispun, în funcție de model, de spațiu pentru depozitarea articolelor pentru dormit sub șezut. Iar cum o astfel de investiție consistentă nu se face foarte des, trebuie să te asiguri că ai adus acasă un model fără cusur. Înainte de a cumpăra colțare pentru living, iată 3 criterii esențiale pe care să le ai în vedere pentru a fi sigură că ai făcut alegerea potrivită.

Stil

De regulă, fiecare casă este decorată într-un anumit stil, aspect de care ar trebui să ții cont când ești în căutarea unor colțare pentru living. Spre exemplu, dacă în locuința ta predomină stilul modern, trebuie să alegi un model în linii drepte, care să se remarce prin eleganță și rafinament. În schimb, dacă ești adepta stilului clasic, ar fi bine să alegi un exemplar masiv, cu forme rotunjite.

Culoare

Cum e și firesc, când cumperi colțare pentru living, trebuie să alegi culoarea în funcție de restul pieselor de mobilier pe care le deții, dar și după preferințe. Un colțar cu imprimeuri colorate nu se va integra cu ușurință într-un decor de lemn, așa cum nici un model în nuanțe neutre nu va putea fi observat într-o încăpere în care predomină mai multe culori. În plus, culoarea mai este dictată și de uzura la care vor fi supuse colțarele pentru living. Mai exact, dacă știi că acestea vor fi folosite zilnic, în special de copii, e indicat să eviți modelele de colțare pentru living în culori deschise, deoarece se vor murdări foarte repede, iar defectele vor fi mai ușor de observat. Totuși, dacă îți dorești un decor mai vesel, alege pernuțe decorative a căror husă se poate schimba, care vor contrasta frumos cu tapițeria de culoare închisă, fiind, totodată, ușor de întreținut.

Tapiserie

Nu te arunca să cumperi colțare pentru living doar pentru că îți place cum arată materialul din care este realizată tapiseria. Pentru a te asigura că modelul ales va arăta la fel de bine și după o perioadă lungă de timp, orientează-te către țesături de calitate, ușor de curățat. Optează pentru colțare pentru living realizate din fibre naturale, din bumbac, pe care să le întreții cu atenție. Deși sunt extrem de plăcute vizual, colțarele din piele sunt mai pretențioase, așa că dacă ai animale de companie ar fi indicat să le eviți.

Pe motorul de căutare FAVI.ro vei găsi o mulțime de colțare pentru living de calitate superioară cu ajutorul cărora să îți decorezi casa așa cum vrei! Nu uita că ai personalitatea ta, iar locuința în care îți petreci timpul trebuie să arate acest lucru! Mobilează-ți căminul în stilul propriu cu colțare pentru living superbe, alegând materialele și culorile care te definesc.

 

 

Sursa: Advertising Iagency

Comments

comments

Previous:

Schimbarea ghiveciului si ce trebuie sa stii despre aceasta operatiune

mobila

Next:

Mobilare apartament – 3 sfaturi de care sa tii cont

You may also like

Post a new comment