Care sunt cel mai bune și folositoare aplicații create pentru femei

19 April of 2021

E recunoscut faptul că femeile sunt mai pricepute la multitasking, comparativ cu bărbații, dar asta nu înseamnă că uneori nu ne prinde bine o mână de ajutor. Iar aici intervin aplicațiile pentru smartphone, ajutoare de nădejde când vine vorba de organizare, idei, comunicare și surse de divertisment.

Deloc surprinzător, pe primul loc se află Zoom, un real ajutor dacă lucrezi de acasă, dacă dorești să urmezi un curs sau dacă ai copii care își desfășoară cursurile online. Zoom permite sesiuni de chat individuale care pot deveni apeluri de grup, sesiuni de instruire și seminarii web pentru audiențe interne și externe și întâlniri video globale cu până la 1.000 de participanți și până la 49 de videoclipuri pe ecran, arătă News Zoom se află pe prima poziție și în topul realizat de Apple cu privire la cele mai populare aplicații în 2020. Asta în condițiile în care aplicația nu era nici măcar în primele 20, în 2019.

Una dintre cele mai populare aplicații la nivel mondial este WhatsApp. Peste 2 miliarde de oameni din peste 180 de țări folosesc această platformă de mesagerie care aparține de Facebook, pentru a rămâne în contact cu prietenii și familia. Aplicația îți oferă mesaje și apeluri simple, sigure, fiabile, disponibile pe telefoane din întreaga lume.

Printre cele mai descărcate aplicații se numără și TikTok, care îți permite să creezi, dar și să urmărești clipuri video timp de 15 secunde. Clipurile urmărite pe TikTok au pe fundal fragmente din piese muzicale, iar protagoniștii filmulețelor dansează ori cântă. Potrivit Cosmopolitan, aplicația susține că ajută la formarea unei comunități cu utilizatori diferiți ce au aptitudini și punct de vedere cultural total diferit. Toți se adună în jurul unui interes comun: cultură, divertisment, promovare, unicitate prin muzică.

Netflix este fără doar și poate unul dintre cele mai populare instrumente pentru consumatoarele de filme. Dacă vrei să te relaxezi în fața telefonului mobil, a laptop-ului sau a tabletei și să vizionezi producții cinematografice premiate, seriale TV dezbătute pe rețelele sociale, documentare sau stand-up comedy, această aplicație îți oferă o gamă largă și diversificată de produse.

De remarcat este faptul că aplicația de poker a început să câștige din ce în ce mai multe utilizatoare, care le pot ține piept cu ușurință jucătorilor profesioniști. Acest joc de strategie este ideal dacă ești în căutarea unei surse de distracție, dacă vrei să scapi de rutină și stres, dar și dacă dorești să faci un ban în plus. Aplicația de poker este foarte ușor de utilizat și se potrivește perfect la toate mobilele de tip smartphone și tabletă; Android și platforme iOS. Ai în totalitate acces la biletele de turnee și bonusuri, în contul tău. În plus, în aplicația de poker ai o casierie complet securizată ca să poți depune și retrage folosind la alegere metodele tale de plată preferate. Mai mult, te bucuri de jocuri cash Texas Hold’em, Sit & Go-uri și turnee programate, dar și jocuri de casino.

Indiferent dacă vrei să slăbești, să îți tonifici corpul sau pur și simplu să îți schimbi obiceiurile alimentare, e mult mai ușor dacă ai la îndemână o aplicație. Una dintre cele mai accesibile și populare astfel de unelte digitale s-a dovedit a fi MyFitnessPal. Aplicația se laudă cu faptul că membrii au pierdut peste 90 de milioane de kg și că  88% dintre persoanele care o folosesc cel puțîn 7 zile pierd în greutate. MyFitnessPal îți pune la dispoziție o bază de date ușor de folosit, care oferă informații despre nutriția a milioane de alimente, inclusiv a preparatelor din restaurant.

Period Diary este o aplicație pentru monitorizarea menstruației descărcată de peste 50 de milioane de femei. Creată în colaborare cu experți medicali de top, această aplicație elimină orice dubiu când vine vorba de urmărirea ciclului și planificarea sarcinii. Acolo, poți adăugă inclusiv informații despre ciclurile tale anterioare, schimbările de dispoziție și diferite simptome pe care le-ai avut pe parcurs.

Un adevărat ajutor în bucătărie este BigOven, o aplicație pentru gătit care îți oferă peste 1 milion de rețete care te poat scoate din impas în orice situație. Acest manual de gătit organizat în funcție de mesele zilei, dar și de preferințele culinare, este o sursă de inspirație atât pentru începătoare sau pentru femeile care vor să prepare o mâncare simplă și în același timp gustoasă, dar fără a sta prea multe ore în bucătărie, dar și pentru pasionații de gătit care sunt in căutarea unor rețete elaborate.

Pinterest este o altă aplicație care nu este trecută cu vederea de către femei. Fie că vrei să îți decorezi locuința, ești în căutarea unei destinații de concediu sau pur și simplu cauți idei când vine vorba de vestimentație sau coafuri, această aplicație este locul ideal pentru că îți oferă peste 100 de miliarde de idei, după cum se specifică în descrierea platformei. De asemenea, tot pe Pinterest, poți să îți promovezi blogul sau site-ul în același mod, atașând link către el la fiecare poză sau video publicat.

Foarte folositoare a devenit și Evernote, o aplicație de organizare a timpului, un fel de secretară virtuală. Aplicația te ajută să îți organizezi ideile, fie că vorbim de locul de muncă sau de viață personală și să îți planifici totul mult mai ușor și eficient. Tototdată, poți atașa fotografii, link-uri, fișiere PDF și audio, ba chiar și chitanțe sau facturi.

Foto: Unsplash

 

 

Comments

comments

biberoane

Previous:

(P) Seturile pentru nou-născuţi, cea mai bună alegere în materie de biberoane

Next:

Top 10 motive pentru care trebuie să ai un smartwatch Polar Ignite 2

You may also like

Post a new comment