Atlasul Frumuseții, un viitor dicționar mondial

02 April of 2015

Știm ce e frumusețea? Un standard? Un ideal? Un trend? O modă impusă? Un număr de centimetri sau de kilograme? Nu! Mihaela Noroc vrea să arate, prin fotografiile sale, că frumusețea feminină nu înseamnă nimic din cele de mai sus. Fiecare femeie este unică și frumoasă în felul ei!

Mihaela a făcut deja înconjurul lumii pe jumătate și a fotografiat femei obișnuite din 37 de țări, indiferent de rasă, statut social sau vârstă. A făcut sute de poze pentru marele său proiect: Atlasul Frumuseții. Acesta este un proiect fotografic unic, inedit, care, până la urmă, va aparține lumii întregi.

Columbia, Etipoia, Iran, Statele Unite, China, Uzbekistan… pare mult pentru mare parte dintre noi, dar pentru un asemenea proiect înseamnă abia jumătate. Și nu vrea ca drumul ei să se încheie aici.

Ca să reușească acest lucru, Mihaela Noroc are o campanie în desfășurare. Vrea să adune fonduri pentru a-și continua călătoria pentru încă un an. Suma de care are nevoie este chiar mică, 27.000 de dolari, și e menită să acopere în mare parte transportul, cazarea și masa.

Și tu poți contribui cu orice sumă între 5$ și 10.000$ pentru acest atlas minunat pe pagina campaniei.

Te poți alătura și evenimentului de pe Facebook, ca să fii la curent cu toate detaliile.

Text: Corina Matei

Sursa foto: Facebook, evenimentul Împreună pentru Atlasul Frumuseții

 

Comments

comments

Castelul Károlyi din Carei

Previous:

Castle Break – redescopera castelele si conacele din Romania

Next:

Roxana Condurache, in pielea si sufletul lui Lauren Bacall

You may also like

Post a new comment