Acțiune și aventură în Dubai (windsurfing și wakeboarding)

12 October of 2017

Indiferent dacă ești un dependent de adrenalină autentic, dacă ești în căutarea unei aventuri sau pur și simplu vrei să te bucuri de natură, Dubai – cu cerul său fără nori și deșertul nesfârșit, alături de munții săi stâncoși, plajele cu nisip și marea caldă – este locul de joacă perfect pentru tine. 

Kite surfing la Kite Beach

De la navigare la banana boating, windsurfing sau wakeboarding, opțiunile oferite de coastele nesfârșite ale Dubaiului sunt nelimitate. Amatorii de kite surfing se strâng, evident, la Kite Beach. De la numeroasele centre de sporturi acvatice aflate de-a lungul țărmului poți închiria echipament și îți poți testa măiestria în apele turcoaz ale Golfului Persic. După-amiezile sunt perfecte pentru cei care vor să provoace natura, deoarece atunci se intensifică vântul și valurile. 

 

Paddle Boarding la The Palm

Dubai este una dintre cele mai bune locații pentru paddle bording din întreaga regiune, distingându-se de celelalte prin vremea caldă și apele calme. Majoritatea hotelurilor de la The Palm oferă facilități de paddle boarding în zona Palm Jumeirah, dar îți poți folosi propriul paddle board pe plaja publică de la Al Sufouh, la baza insulei în formă de palmier.

 Trambuline

Bounce și Flip Out Dubai reprezintă două dintre cele mai bune parcuri cu trambuline din întreaga zonă. Centrele de interior au peste trei sute de trambuline interconectate, și activități variate – poți să-ți testezi abilitățile de bază sau poți să încerci uriașele saltele gonflabile unde poți practica sărituri și diverse manevre în aer, cu aterizare în siguranță.

 

Comments

comments

Previous:

Mica Românie din Muzeul Astra din Sibiu se extinde!

Next:

Acțiune și aventură în Dubai (parc de aventuri, echitație și alpinism)

You may also like

Post a new comment