Acțiune și aventură în Dubai (parc de aventuri, echitație și alpinism)

12 October of 2017

Indiferent dacă ești un dependent de adrenalină autentic, dacă ești în căutarea unei aventuri sau pur și simplu vrei să te bucuri de natură, Dubai – cu cerul său fără nori și deșertul nesfârșit, alături de munții săi stâncoși, plajele cu nisip și marea caldă – este locul de joacă perfect pentru tine.

Aventura Adventure Park

Aventura, cu promisiunea ei unică de adrenalină, se întinde pe mai mult de 35.000 de metri pătrați în Mushrif Park, Mirdif și pune la dispoziția vizitatorilor tiroliene, activități de cățărat pe sfoară, și chiar și o liană ca a lui Tarzan. Parcul oferă cinci niveluri diferite de distracție, de la „noi exploratori” la „căutători de senzații tari”, cu înălțimea minimă potrivită pentru copii între patru și șapte ani. 

Drumeții în Hatta

O escapadă în teritoriul adiacent Hatta este oportunitatea perfectă de a respira aer curat și de te bucura de priveliștile munților Hajar. Sau chiar mai bine, o drumeție îți va da șansa de a explora trecătorile montane și așa numitele „wadis” (canioanele uscate ale unor foste râuri secate), dar și oportunitatea de a te scălda într-una dintre lacurile înconjurate de rocă. La doar două ore de condus din centru orașului, Hatta e cu adevărat un loc de joacă pentru aventurieri. 

Echitație la Dubai Polo & Equestrian Club

Cai pursânge arab, curse pline de adrenalină și tabloul maiestuos al deșertului – toate fac din Dubai un loc perfect pentru echitație. Poți să faci un curs de călărie și să înveți despre arta dresajului la Dubai Polo & Equestrian Club, sau poți să călărești pur și simplu prin deșert alături de alți entuziaști. Dacă ai avut întotdeauna o pasiune pentru cai și ți-ai dorit să înveți să călărești, acest centru de echitație bine echipat este locul perfect pentru tine, cu cai disponibili pentru începători, copii sau adulți, și lecții private.

Pentru mai multe informații, vizitează

 

Alpinism

Dacă nu ești încă gata de munți reali, există mai multe centre unde poți învăța să te cațări cu încredere.

  • Localizat în Dubai Investment Park, Rock Republic este singurul centru de cățărare pe stânci din EAU.
  • Cu un zid de 13 metri înălțime, Pharaoh’s Club oferă cea mai mare altitudine, dar și o mică peșteră artificială unde poți exersa cățăratul pe stânci.
  • Centrul de alpinism Adventure Zone din Al Wasl a abandonat modelul standard al unui spațiu de cățărat, înlocuind zidurile cu schelete de dinozaur și fațade de castele, pe care te poți întrece cu prietenii, contra cronometru.

 

Comments

comments

Previous:

Acțiune și aventură în Dubai (windsurfing și wakeboarding)

Next:

Ljubljana, orașul dragonilor

You may also like

Post a new comment