Cadoul potrivit pentru fiecare zodie. Sfaturi si pentru Craciun si pentru Paste si pentru aniversari!

05 April of 2019

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie – E atât de plăcut să primești cadouri! Dar să și faci un cadou este un prilej de bucurie, mai ales când citești încântarea pe chipul persoanei căreia îi oferi darul ales cu multă atenție și implicare. Buna dispoziţie poate fi stricată de un singur lucru – de cadoul ales greşit. Iar pentru a evita acest gen de dezamăgiri, astrologia vă oferă informații care vă ajută să aflaţi care este atitudinea faţă de cadouri a diferitelor semne zodiacale.

© cidepix/Fotolia

Berbec
Oamenii Focului sunt fiinţe pătimaşe, le plac lucrurile ieșite din comun. Snobismul le este cu desăvârşire străin Berbecilor. Pentru ei nu are importanţă preţul cadoului – important este să fie dăruit din suflet şi prezentat într-un mod original. Că e un buchet de ghiocei, o cină la restaurant sau un inel cu diamant – nu asta contează! Im­portant e să fie veselie şi distracţie în jur!
Cadoul perfect: strălucitor, într-un ambalaj foşnitor, pentru a incita. Dinamicii Berbeci se vor bucura pentru un căţeluș, o pă­lărie cu design aparte sau o sticlă de vin bun.

© cidepix/Fotolia

Taur
Unul din semnele cele mai meticuloase ale Zodiacului. Le plac lucrurile scumpe şi practice. Taurii vor aprecia acele cadouri pe care le pot utiliza în gospodărie şi care vor putea aduce un folos concret. Toate celelalte daruri vor fi primite fără un entuziasm deosebit. Cu o uşoară strâmbătură din nas şi un zâmbet de complezenţă, ei vă pot spune: „Ei, nu merita să dai banii pe aşa ceva!“
Cadoul perfect: ceva cu adevărat util. E mai bine să nu vă jenaţi şi să-l întrebaţi din timp pe Taurul dvs. ce îşi doreşte. Această abordare preventivă va fi cu siguranţă apreciată. Așa că daţi-i lui dreptul de a alege.
3

Gemeni
Oamenii născuţi în această zodie au nevoie de informaţii ca de aer. Cunoştinţele sunt scopul lor principal. De aceea Gemenii se bucură ca nişte copii de noutăţile IT. De asemenea, ei sunt mari amatori de călătorii şi de întâlniri cu prietenii. Toleraţi-le slăbiciunile: ei nu vor uita şi vor fi recunoscători. Cât mai multă diversitate în viaţă – iată ce-şi doreşte sufletul lor!
Cadoul perfect: gadgeturi şi cărţi. Gemenii vor fi încântați să afle că îi apreciaţi pentru inteligenţa lor. Un ceas, o valiză sau un portvizit sunt bine-venite – ei sunt gata oricând să pornească la drum. Pot fi, desigur, și orice obiec­te care îi ajută să-şi sublinieze stilul individual – accesorii, o vizită la salonul de înfrumuseţare, un abonament la sala de fitness sau un gadget inteligent.

© cidepix/Fotolia

Rac
Au o structură sufletească delicată. Apreciază obiectele cu semnificaţie şi cu poveste. Este important ca darul să le aprindă imaginaţia şi să fie plăcut din punctul de vedere al senzaţiilor tactile. Mergeţi cu curaj la târgul de obiecte vintage sau la un magazin de antichităţi. Pentru reprezentanţii acestei zodii are importanţă și cum le este oferit cadoul. De aceea, alegeți cu grijă ambalajul şi pregătiți-vă din timp discursul care însoţeşte darul.
Cadoul perfect: obiecte de decor pentru casa lor iubită. Aceşti oameni apreciază tablourile şi fotografiile. De asemenea, ei se bucură de orice lucru pentru casă – de exemplu, de o perniţă decorativă sau de o veioză.

© cidepix/Fotolia

Leu
Al doilea semn de Foc din cer­cul zodiacal. La fel ca Berbecii, Leii adoră cadourile strălucitoare, numai că, spre deosebire de primii, îi va interesa și cât sunt de scumpe aceste daruri. Când este vorba despre regele animalelor, nu trebuie să faceţi economii. Mai bine nu le faceţi niciun cadou decât să le oferiți ceva la nimereală. Altmin­teri, riscaţi să nimeriţi pe lista lor neagră, fără drept de intrare la vreo petrecere de-a lor.
Cadoul perfect: splendid, epatant. Parfu­muri, bijuterii de aur, cărţi rare, tot ce corespunde măreţiei Leilor. De asemenea, ei se vor bucura și de un voucher de cumpărături la magazinul preferat.

© cidepix/Fotolia

Fecioară
Oameni integri şi siguri pe ei. Ei ştiu bine ce îşi doresc de la viaţă, ce le place şi spre ce anume tind. De aceea, toc­mai acest semn, la prima vedere deloc pretenţios în viaţa de zi cu zi, este foarte pretențios când e vorba de cadouri. Prin urmare, atunci când îi alegeţi un cadou, gândiţi-vă la preferinţele Fecioarei dvs. Dar și mai bine, aflaţi chiar de la ea ce și-ar dori – nu se va supăra, chiar vă va respecta mai mult pentru dorinţa de a-i face pe plac!
Cadoul perfect: legat de hobby. Nu e obligatoriu ca obiectul să fie scump – poate fi o carte, un set de cosmetice sau un portofel. Dar aveţi grijă la calitate!

© cidepix/Fotolia

Balanţă
Mari iubitori de frumos. Pe placul lor va fi ceva estetic, neobişnuit. Sunt potrivite obiectele de artă, cărţile, obiectele de design de interior. Acordaţi o atenţie deosebită ambalajului – până și acesta trebuie să intrige în momentul înmânării cadoului.
Cadoul perfect: Balanţa e poate singurul semn al Zodiacului care va şti să primească cu demnitate orice cadou şi nici nu va clipi, chiar dacă nu-i va plăcea. Dar dacă doriţi să le fiţi pe plac acestor nativi ai Aerului, puneţi accentul pe aspectul cadoului şi pe capacitatea lui de a-i inspira. Sunt potrivite și tot felul de jocuri logice.

© cidepix/Fotolia

Scorpion
Misticismul şi enigmele sunt domeniile care îi atrag. De aceea, lăsaţi la o parte din start orice variante banale. Trezirea imaginaţiei este misiunea principală a cadoului. Suvenire din muzee de astronautică, planetarii, un curs la un atelier de ezoterică le vor plăcea foarte mult.
Cadoul perfect: cărţi de Tarot, un glob pentru ghicit, o carte de psihoterapie – Scorpio­nii sunt atrași de tot ce are legătură cu lumile paralele. Vor aprecia și dorinţa dvs. sinceră de a-i surprinde. Viaţa plictisitoare nu e pe gustul acestor firi pătimaşe!

© cidepix/Fotolia

Săgetător
Veșnicul călător – așa este nativul acestui semn de Foc. Săgetătorii nu pot sta prea mult timp într-un loc. Ei nu vă vor înţelege dacă le oferiți drept cadou un aparat electrocasnic sau o plantă de apartament. Pentru că acest „perpetuum mobile“ are mereu nevoie de mișcare – ea îi alimentează lui energiile.
Cadoul perfect: tot ce are legătură, într-un fel sau altul, cu călătoriile: o valiză, harta oraşului pe care visează să-l viziteze sau o pereche de pantofi comozi – important este ca darul să-i provoace la noi fapte măreţe!

© cidepix/Fotolia

Capricorn
Persoane care respectă sincer tradiţiile şi valorile de familie. Ei adoră mâncarea gustoasă, hainele frumoase, bijuteriile scumpe şi obiectele care îi ajută să o scoată la capăt mai repede şi mai uşor cu treburile casnice – Capricornii sunt persoane foarte practice.
Cadoul perfect: un vin de colecţie sau obiecte de anticariat ori decorațiuni pentru apartamentul lor. De asemenea, ei ar aprecia aparatura nouă de bucătărie sau o carte cu reţete de mâncăruri exotice.

© cidepix/Fotolia

Vărsător
Sunt romantici şi comunicativi, vor să îmbunătăţească sau să înfrumuseţeze această lume prin orice mijloace. Le place tot ce este original şi tot ce îi inspiră să creeze. Vărsătorii vor fi foarte dezamăgiţi şi nu vor înţelege dacă le dăruiţi ceva obişnuit şi plictisitor, ca şi cum aţi vedea în ele numai mama, soţia, prietena sau fiica, și nu o fiinţă care aparține Universului.
Cadoul perfect: reviste, cărţi, gadgeturi – tot ce ar putea fi un imbold pentru naşterea unor noi idei şi reflecţii. Acest semn de Aer va aprecia însă și cadourile de genul unui bilet la o premieră teatrală ori la concertul cântărețului preferat sau o invitaţie la cină în alt oraş.

© cidepix/Fotolia

Peşti
Sentimentali şi deloc indiferenţi, reprezentanţii acestei zodii agreează lucrurile care le dăruiesc emoţii noi. Ca­do­urile pragmatice e puţin probabil să-i bucure. Ei nu sunt snobi, de aceea apreciază obiectele făcute cu propriile mâini – important este să fie făcute special pentru ei.
Cadoul perfect: cărţi, carneţele, accesorii, stilouri, obiecte artizanale, pentru ei e important să aibă parte de satisfacţii estetice de pe urma obiectelor pe care le folosesc zilnic.

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1-30 aprilie

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1 mai – 31 mai

You may also like

Post a new comment