Cadoul perfect. Cum alegi darurile pentru Crăciun

14 November of 2020

A oferi cadouri inspirate este o adevărată artă care presupune mai mult decât atenție la detalii. Cere implicare și un strop de dragoste.

De la primele zile ale lunii decembrie, gândul ne zboară la cadouri. Nu e ușor să găsești darul potrivit pentru persoanele dragi, dar te ajutăm și noi cu câteva idei.

Pentru soț sau iubit

Te poți rezuma la cadourile clasice, gen ceas, portofel, cravată, consolă de jocuri sau poți găsi ceva inedit: un curs de parașutism, dronă cu cameră video.

Pentru iubită ori soție

Bijuteriile și vacanțele sunt foarte bine primite, așa că de obicei nu dai greș cu o brățară sau un colier. Dar, pentru orice eventualitate, asigură-te că poți schimba bijuteria ori destinația aleasă. Dacă ai un buget mediu, îi mai poți oferi iubitei un abonament la SPA, la masaj sau coafor, un telefon nou, o geantă, o invitație la un concert deosebit, la care și-ar dori să meargă. Nu-i face abonament la sală, decât dacă este pasionată de fitness. Evită și cărțile de bucate, mai ales dacă gătitul nu reprezintă punctul ei forte.

Pentru copii

Dacă vrei să-i faci o bucurie unui copil mic, atunci dăruiește-i jucării adecvate vârstei. Poți oferi de la cele mai simple păpuși, mingi și mașinuțe până la jocuri electronice sofisticate. Fetițele se bucură și de hăinuțe, dacă au imprimeuri pe gustul lor, zâne, prințese, fluturi, preferabil cu sclipici.

Pentru copii mai mari, indicate sunt jocurile de societate și cele educative, seturile de experimente sau de creație (de pictat, de înșirat mărgele etc.). Evită să oferi animăluțe înainte să vorbești cu părinții prichindeilor.

Pentru părinți

Se vor bucura întotdeauna să aibă la îndemână fotografii cu nepoții și copiii și să se poată mândri cu ei cunoscuților. Așa că oferă-le albume foto și tablouri cu familia voastră. Pentru mamă, indiferent de vârstă, cu eșarfe, bomboane și o mică decorațiune nu dai greș. În cadoul pentru tată poți include o sticlă de vin de calitate, o carte despre pescuit sau macheta unei mașini de epocă, dacă acestea sunt hobby-urile lui.

Pentru prieteni

În cazul lor ai mai multă libertate de alegere, te poți rezuma la cadourile clasice sau comanda ceva personalizat și haios, gen tricou cu poza din concediu când făceați autostopul. Până la urmă, important este ca orice dăruiești să oferi din toată inima și să aduci puțină bucurie.

Citeste si: 5 mancaruri traditionale de Crăciun din toata lumea

Text: echipa Ioana/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

fantezie, chip d efemeie fantastic, alunga stresul

Previous:

Strategii simple care alungă stresul și aduc liniștea în viața ta

postul craciunului

Next:

Postul Crăciunului. Ce trebuie să știi despre această perioadă

You may also like

Post a new comment