Buze senzuale în 5 pași ușori

23 May of 2017

Buze senzuale în 5 pași ușori – Știai că, zilnic, faci peste 10.000 de mișcări din buze? Zâmbești, te încrunți, vorbești sau săruți pe cineva drag… Iar toate acestea devin adevărate chinuri dacă buzele nu sunt în cea mai bună stare de sănătate.

Dacă vrei ca buzele tale să fie catifelate și numai bune de sărutat, ai de urmat câțiva pași pentru a le readuce la forma pe care mereu ți-ai dorit-o:

1 Îndepărtează pielea moartă: Cu ajutorul unei periuțe cu fire moi, masează cu blândețe zona buzelor. Nu uita să le umezești înainte, pentru ca întreaga operațiune să nu fie prea brutală.

2 Aplică o mască hidratantă cu brânză de vaci: amestecă o linguriță de brânză cu alta de miere. Cu degetele, aplică pasta pe buze și las-o să acționeze câteva minute.

3 Nu-ți mai umezi buzele cu salivă. Dacă sunt uscate, folosește un balsam hidratant, 
care va fi absorbit de piele 
și le va catifela.

4 Nu pleca niciodată de acasă fără ruj sau balsam. E bine să folosești numai produse destinate acestei zone a corpului. Crema de mâini sau cea de corp nu sunt potrivite pentru buze, ele conținând substanțe diferite de îngrijire.

5 Protecția solară e importantă în orice de anotimp! Alege, așadar, cosmetice cu factor de protecție, care nu te lasă neprotejată. Nu trebuie să omiți că și buzele sunt afectate de razele foarte puternice ale soarelui.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Elixirul fericirii sau o bucatica de ciocolata pentru sufletul tau!

Next:

Mereu tânără. O strategie care functioneaza

You may also like

Post a new comment