Bunele maniere
la sala de sport

14 July of 2017

Bunele maniere
la sala de sport – Cu siguranță, te-au deranjat de multe ori anumite partenere de antrenament care petreceau mai mult de 30 de minute la duș după terminarea exercițiilor. 
Și asta, în condițiile în care toate cabinele de duș erau ocupate și deja se formase o coadă considerabilă în dreptul fiecăreia.

Cu toatele ne dorim să eficientizăm timpul de care dispunem și nu vrem să-l pierdem aiurea. Modul în care te comporți la sala de fitness spune foarte multe despre felul tău de a fi, așa că haide să descoperim împreună câteva reguli importante de etichetă.

1Încearcă să reduci timpul pe care-l petreci la duș

Aici nu este locul în care să te relaxezi în timp ce apa fierbinte se prelinge pe corpul tău. Apa fierbinte chiar nu este bună pentru piele, așa că șamponează-te rapid. În timpul pe care-l economisești, te poți întâlni cu prietenii. Și, cu siguranță, această activitate este mult mai distractivă.

2Fii ordonată

Vestiarul nu este numai al tău, așa că nu-ți întinde lucrurile peste tot. Make-upul pune-l în trusa specială, nu-l lăsa împrăștiat peste tot. Și gândește-te din nou la cât timp economisești dacă nu trebuie să-ți aduni obiectele personale aruncate peste tot.

3Lasă dușul curat

Adună firele de păr după ce 
te-ai pieptănat și șterge urmele de apă pe care le-ai făcut în momentul în care ai ieșit din cabină. Nimănui nu-i place să calce într-o băltoacă fără cizme de cauciuc asortate.

4Șamponul uscat, un prieten de nădejde

Pentru că nu ai toate condițiile de acasă pentru a te coafa, folosește șamponul uscat în locul celui clasic. Este ușor de utilizat, iar rezultatele te vor mulțumi. Atenție însă de la ce distanță îl folosești. Ține spray-ul la 30 cm de scalp, astfel încât substanța să se împrăștie uniform. Așteaptă câteva minute și piaptănă-te.

5Less is more

Aici mă refer la machiaj. 
Un anticearcăn și un gloss sunt suficiente când pleci la antrenament. Ce se întâmplă după este altă poveste! Trusa de cosmetice este sfântă pentru fiecare dintre noi. Chiar și în momentele în care te antrenezi trebuie să arăți bine, dar nu exagera. Oricum, transpiri și faci duș după, așa că nu are rost să folosești anterior toate produsele de machiaj.

6Hidratarea este esențială

Sticla de apă este perfectă, dar și loțiunea hidratantă și apa tonică. Așa că nu le uita acasă. Caută o loțiune care să se absoarbă și care să nu fie uleioasă ca să nu-ți păteze hainele.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

VOGA pentru
trup și suflet

Next:

Cele 7 reguli importante când fugi în tandem

You may also like

Post a new comment