4 nuanțe de blond cenușiu care vor fi în trend și în anul 2020

16 December of 2019

Nuanțele de blond cenușiu au câștigat tot mai multă popularitate în ultimele sezoane grație aspectului sofisticat pe care îl asigură. Indiferent că te-ai bucurat deja de farmecul unei nuanțe de blond gri ori că tânjești după una, cu siguranță îți dorești să afli care vor fi tendințele în anul 2020.

Lupta dintre blonde și brunete a căpătat condimente noi acum cu noua tendință care și-a făcut intrarea într-un mod triumfător. Este evident că gray hair a detronat toate podiumurile de beauty.

Îți prezentăm în continuare ce nuanțe de blond cenușiu se poartă în 2020. Alege-ți vopseaua de păr blond cenușiu preferată de pe hnicosmetice.ro.

Nuanțe de blond cenușiu la modă în anul 2020

Dacă te numeri printre fanii trendului gray hair, atunci trebuie să cunoști nuanțele vedetă de anul următor. Specialiștii promit că alegerile lor beauty nu vor dezamăgi suflarea feminină.

  1. Blond cenușiu ombre

Blond cenușiu și ombre hair împreună? De ce nu? Arată incredibil pe părul lung! Contrastul este unul cuceritor, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru că vei avea de așteptat până vei obține acest efect cromatic. Te sfătuim să apelezi la experiența și talentul unui specialist în domeniu pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.

  1. Blond cenușiu cu tonuri intense de albastru

Dacă până acum se purtau nuanțele de blond cenușiu cu reflexii albastre delicate, în 2020 trebuie să fii mai îndrăzneață. Se poartă modelele mai intense, mai curajoase și mai cuceritoare. Acest trend îți va accentua cosițele și te va scoate din anonimat fără să depui prea mult efort.

  1. Blond cenușiu deschis

Această nuanță de blond cenușiu este perfectă pentru femeile care vor să adopte acest trend de colorare a părului, dar care nu îndrăznesc să facă schimbări de look mari. Îți oferă o notă sexy și nu îți complică alegerile vestimentare ori pe cele de make-up fiindcă se potrivește cu orice.

  1. Blond cenușiu și vârfuri colorate

Vârfurile colorate nu ies din tendințe nici în anul 2020, ci urcă la un nivel mai fancy. Influencerii beauty au colorat postările de pe Instagram cu modele de blond cenușiu și vârfuri roz, albastre, verzi ori mov. Te atrage trendul, dar în același timp îți este teamă că nu te va avantaja ori nu te încântă ideea să îl ai mai mult timp în păr. Folosește cu încredere cremele colorante cu efect temporar. Te ajută să obții un look senzațional la o petrecere, în concediu ori în weekend.

Ce nuanțe de blond cenușiu ai vrea să încerci în anul ce vine?

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pexels

Comments

comments

Previous:

Mizează pe naturalețe. Strategie colorata pentru par frumos

Next:

10 sfaturi (geniale) pentru o piele mereu tânără. Punctul 8 e surprinzător

You may also like

Post a new comment