Black Sea Voyage. Startul vacanței, cu reduceri

01 July of 2020

Meli Melo Paris dă startul reducerilor de vară pentru colecția sezonului Spring/Summer 2020, începând de joi, 2 iulie. Așadar, anul acesta vacanța începe cu reduceri, cu dor, visare și multe amintiri aduse în prezent de dorința de a călători din nou, de a trăi vara în culori. Așa că Meli Melo Paris propune să ne facem bagajele, să alegem o destinație sigură și să trăim în echilibru cu natura și tot ceea ce ne înconjoară, responsabil și frumos!

În magazine, reducerile aplicate la accesoriile de sezon, sunt de până la 50%, după cum urmează: genți- 30%, accesorii pentru păr- 30%, bijuterii fantezie- 50%, articole vestimentare- 50%, curele, eșarfe & ceasuri- 50%.

Reducerile de sezon vor viza și magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casă vor beneficia de reduceri de până la 50%, aplicabile diverselor decorațiuni, dar și pieselor de mic mobilier, care vor avea reduceri aplicate de 20%.

Reducerile se vor aplica progresiv, începând cu 2 iulie, până la finalul verii, noile procente urmând a se comunica ulterior.

Oferta promoțională se aplică la produsele semnalizate, în limita stocului, în tot lanțul de magazine Meli Melo Paris precum și online pe melimeloparis.ro. Nu se cumulează cu alte oferte.

 

Sursă foto: PR

Comments

comments

ilinca furtuna mea

Previous:

Ilinca a lansat noua piesă „Furtuna mea”

Autism Voice

Next:

Autism Voice integrează în terapie Virtual Reality, pentru prima oară în România

You may also like

Post a new comment