3 utilizari inedite pentru miere cu maxime beneficii pentru ten

04 April of 2017

O linguriță cu miere poate face minuni pentru frumusețea ta, iar acestea sunt beneficiile mierii pentru frumusețea ta. Mierea are proprietati excepționale pentru tine, indiferent de tipul acesteia. Este utilă și pentru tenul cu probleme, și pentru cei îmbătrânit, și pentru pielea adolesenților și este un aliat de incredere pentru o piele sănătoasă.

Demachiant fabulos!

Spăla-ți față cu miere. Mierea este un bun demachiant, are capacitatea de a scoate toate impuritățile, se clateste rapid și ușor și lasă pielea proaspătă și curată. Pur și simplu unge-te cu miere masează delicat și clătește-te din abundență. O poți face direct peste machiaj. Mierea este un util demachiant pentru orice tip de ten, dar este ideală pentru cei care au pielea sensibilă. Pentru tenul foarte sensibil folosește miere pură sau, și mai bine, un sirop de miere făcut din miere și sifon sau apă minerală carbogazoasă. Ține preparatul într-o sticlă ermetică și folosește-l că orice alt demachiant. Prepara soluție cât să-ți ajungă pentru 2-3 zile.

Masca cu miere. Este unul din cele mai mari dintre beneficiile mierii pentru ten. Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blândă, dar și de a hidrată piela. Mierea simplă este una din cele mai eficiente măști pentru față. Mierea este un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomandă pentru tenul cu probleme, iritații și acnee. Toate aceste tratamente cu miere trebuie repetate zilnic sau o dată la două zile pentru că efectle să apăra și, mai ales, să se mențină.

Cea mai bună masca cu miere. Amestecă o lingură de miere cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un bol mic sau în palmă. Întinde pastă pe față ușor umezită cu vârful degetelor, folosind mișcări circulare de masaj. Lasă pastă să acționeze câteva minute, apoi clateste din abundență cu apa.

Toate aceste tratemente cu miere pentru ten sunt utile și pentru tenul acneic, îngrijirea tenului astfel, având efecte miraculoase.

Citeste si: Lectii de frumusete

Sursa foto: pixabay.com/ Articol exclusiv online

Comments

comments

Previous:

Trucuri pentru par cu volum maxim care chiar functioneaza

Next:

Mai multă veselie cu galben, culoarea solara!

You may also like

Post a new comment