Trucuri de întinerire

25 November of 2011

Adoptă un look tineresc, fără botox și operații estetice!

Bucle lejere
Îți îndulcesc trăsăturile feței și vei părea mai tânără. Buclele se ob­țin cu ajutorul on­dulato­rului sau cu bi­gudiuri mari: în­călzește-le cu föh­nul, iar în fi­nal pul­ve­rizează spray fixativ.

Schimbare de culoare
Mascara neagră este mereu la modă și se potrivește oricui, indiferent de vârstă. Pentru machiajul de zi însă poți încerca și nuanțele de maro. Sunt mai blânde și ochii vor părea mai mari și mai luminoși.

Buze cu volum
Dacă vrei să ai un look mai fresh, regula de bază pentru machiajul buzelor este să eviți culorile închise: acestea subțiază și micșo­rează optic. Alege rujurile în culori calde, naturale, care conțin și puțin luciu.

Breton
Este cea mai simplă metodă prin care poți masca ridurile de pe frunte. În plus, îți oferă un aer proaspăt și tineresc. Dacă nu te avantajează bretonul drept, pe frunte, alege unul filat sau pe o parte, efectul este garantat!

Machiaj fresh
Un machiaj potrivit te poate întineri cu câțiva ani. Important este să nu alegi culori prea închise – acestea înăspresc trăsăturile feței. Nu­an­țele calde de roz, maro, arămiu, pier­sică sunt ideale pentru tenul matur. Pentru pleoape alege întotdeauna texturile mate, iar pentru buze pe cele lucioase.

 

 

Comments

comments

Previous:

Ceaiul, evadare din cotidian

Next:

Păr mătăsos & strălucitor

You may also like

Post a new comment