Tinerețe fără bătrânețe

10 December of 2014

Pentru multe femei ridurile sunt sursă de anxietate, însă dacă alegi cele mai bune produse și le aplici la momentele potrivite, totul poate fi remediat rapid.

Ca beauty editor am testat produse pentru diverse probleme, inclusiv antirid, și nu pot spune că unele sunt proaste și altele nemaipomenite. Toate funcționează, doar că unele o fac mai încet și sunt indicate mai ales pentru a preveni problemele, iar la cele cu ingrediente active, rezultatele se văd rapid. Dar nu doar produsele contează. În lupta antirid, ritualul de îngrijire e sfânt.

Ridurile se șterg în fiecare zi
Demachierea este cel mai important pas care ajută tenul să-și mențină suplețea. Dacă porii sunt curați, tenul poate să respire, poate să se refacă peste noapte. Crema de zi și cea de noapte nu sunt suficiente, mai ales după 30 de ani. Serul este un produs-minune de care m-am îndrăgostit. Are molecula mai mică decât cremele și ajunge mai adânc în piele, unde lucrează intens, și acțiunea lui chiar se vede în timp. Discutând cu un medic dermatolog, îmi spunea, cu surprindere, că sunt una dintre puținele femei care folosesc regulat acest produs. Am moștenit un ten destul de neted, dar serul sunt sigură că mă ajută mult și îmi menține suplețea tenului.

Tratamente garantate
Aveam vreo două riduri mai adânci, unul deasupra sprâncenei și altul în colțul buzei. Nu mă deranjau, dar nu puteau fi trecute cu vederea. Știam că retinolul poate șterge riduri și l-am pus la treabă. În fiecare, după demachiere, am folosit Vichy Liftactiv Advanced Filler Pure Retinol și
în câteva zile cele două riduri majore au început să se estompeze. Le-am redus atât de mult, încât, în două săptămâni, nu se mai observau. A funcționat perfect și de atunci îl recomand cu cea mai mare încredere. Un alt tratament instant este masca energizantă, cu rodii, de la Sephora. Am aplicat masca pe față și după 15 minute, tenul era neted, porii perfect închiși și nici urmă de oboseală pe chip. Este un tratament antirid la minut, ieftin și comod, la care poți apela pentru momente speciale. Zona ochilor este prima care începe să se rideze. Deși folosesc regulat o cremă pentru ochi, în timp, ridurile tot au apărut. Crema antiaging pentru ochi Rexaline Premium Line Killler chiar este un ucigaș al ridu­rilor fine din această zonă. După câteva aplicări începi să vezi cum liniile fine pur și simplu dispar.

Obiceiuri antirid
Împotriva ridurilor poți lupta cu arsenalul unui stil de viață sănătos:
●­ Redu la minimum aportul de zahăr (nu e vorba de zaharoza din fructe), vei preveni îmbătrânirea prematură și cremele antirid vor avea efecte mai vizibile. Eu încerc să consum cât mai puțin zahăr și am văzut o îmbunătățire a tonusului pielii doar din această mică modificare a obiceiurilor culinare.
●­ Fă sport. Am observat că tenul meu arată mai bine când merg la sală, deși nu-i fac nimic special, și e mult mai încărcat când mă las pe tânjală.
●­ Exfoliază din timp! Multe femei tinere sar peste acest tratament săptămânal (care făcut des poate agresa tenul, într-adevăr) și au pielea foarte încărcată, ridurile par mai evidente, iar machiajul nu aderă bine oricât de scump ar fi.

Luminita Tabaran

Comments

comments

Previous:

Extravaganță în culori tari

Next:

9 trucuri anti-aging

You may also like

Post a new comment