Te epilezi… cu lama? Probabil și tu faci aceste greșeli

09 November of 2016

Fie că trebuie să te epilezi pe fugă din cauza unei situații neprevăzute sau, pur și simplu, ești adepta epilatului cu… lama de ras, este foarte probabil să fi observat, de-a lungul timpului, mici iritații după terminarea procedurii, fire de păr crescute sub piele sau chiar iritații serioase.

Deși cele mai eficiente și sigure metode de epilare sunt epilatorul și ceara, multe femei aleg să folosească lama de ras fie din comoditate, fie obișnuință sau chiar grabă.  Dacă alegi lama, nu ar trebui să se observe sângerări sau fire de păr crescute sub piele. De asemenea, nu ar trebui să apară iritaţii sau mâncărimi la nivelul pielii. Aceasta ar trebui să fie fină și catifelată. Chiar dacă epilatul cu lama este o procedură simplă, multe femei comit câteva greșeli care le determină neplăceri. Vrei să vezi despre ce este vorba? Iată-le!

Nu folosești un gel special pentru exfoliere înainte de epilare

Pentru a avea picioare catifelate mult timp, înainte de a te epila, trebuie să foloseşti un produs pentru exfoliere, ca să îndepărtezi celulele moarte şi să ajungi mai uşor la firele de păr de sub piele. Cel mai bine este să faci acest lucru cu o zi înainte de epilare, pentru ca pielea să aibă suficient timp de recuperare. Astfel, firele de păr vor avea un traseu mai scurt în piele şi inflamaţia care apare după ce ai îndepărtat părul nedorit va fi redusă.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Secretul unei posturi perfecte

Next:

Secretele frumuseţii, adunate din toate colţurile lumii

You may also like

Post a new comment