Secretele frumuseţii, adunate din toate colţurile lumii

21 November of 2016

Când vine vorba de frumuseţe, femeile sunt întotdeauna interesate de noi trucuri. În cele ce urmează vă dezvăluim cele mai bine păstrate secrete pentru ten radiant, păr strălucitor şi piele moale ca cea a unui bebeluş. Pornim într-o călătorie a frumuseţii, dintr-un colţ în celălalt al lumii, în căutarea unor ritualuri simple, uşor de pus în practică.
Australia

Femeile din Australia folosesc extractul de coadă de şoricel pentru a preveni vergeturile. Aceasta plantă este foarte hidratantă şi hrăneşte pielea în profunzime. În plus, rădăcina ei are proprietăţi anti-inflamatorii şi calmează pielea arsă.
În farmacii şi în magazinele naturiste puteţi găsi creme şi tratamente ce conţin acest ingredient-minune, aproape necunoscut.

Chile

Tenul luminos al femeilor chiliene se datorează, spun ele, puterilor antioxidante ale strugurilor roşii.
Ele folosesc o mască naturală din struguri şi făină. Stoarceţi un ciorchine şi adăugaţi 2 linguri de făină, apoi aplicaţi masca pe faţă şi lasaţi-o să acţioneze 10 minute. După clătire, veţi observa un ten luminos, fără urme de oboseală.

Republica Dominicană

Se spune că femeile din Republica Dominicană au cele mai sănătoase unghii. Secretul lor? Usturoiul. Trucul este combinaţia dintre usturoiul tăiat mărunt şi lacul de unghii. Ele adaugă usturoiul într-o sticluţă de lac transparent şi lasă amestecul 7-10 zile. Chiar dacă la început se simte puţin mirosul, acesta dispare. Proprietăţile antibacteriene şi de întărire merită acest mic incovenient.

Egipt

Vă întrebaţi care este secretul Cleopatrei? Băile cu lapte, care lasă pielea hidratată şi strălucitoare! Femeile din Egipt urmează şi astăzi acest tratament simplu: adaugă 2 căni de lapte praf în cadă şi apoi se relaxează, în timp ce pielea se regenerează.

Franţa

Franţuzoaicele pun mare preţ pe frumuseţea trupului, în special a pielii. Masajele, tratamentele şi măştile sunt la ordinea zilei pentru o femeie elegantă. Care este secretul lor cel mai bine păstrat? Masca de cireşe şi seminţe de rodie. Acest tratament simplu luminează tenul şi îl face mai ferm, în doar 6minute. Pentru efecte maxime, se foloseşte un prosop călduţ care să ajute circulaţia.

Afla mai multe aici

Citeste si:

Argila elimină imperfecțiunile tenului. Lecție de frumusețe
Trei secrete de frumusete simple si cu efect fabulos!

Comments

comments

Previous:

Te epilezi… cu lama? Probabil și tu faci aceste greșeli

Next:

(P) Păr drept și strălucitor cu ajutorul periei electrice Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

You may also like

Post a new comment