Șase paşi pentru a păstra rezultatele albirii dinţilor

05 April of 2017

După ce am investit timp şi resurse financiare pentru a obţine dinţii albi pe care i-am visat, ultimul lucru pe care ne dorim să îl vedem când ne uitam în oglindă este decolorarea lor. Rezultatul obţinut poate fi păstrat cât mai multă vreme, dacă sunt respectate câteva reguli de aur imediat după albirea profesională, dar şi în viata de zi cu zi.

Primele două zile după albirea dinţilor sunt cele mai critice. După procedura de albire, porii dinţilor sunt deschişi şi extrem de sensibili la colorare. Aşadar, ce ar trebui să ştim pentru a păstra rezultatul cât mai multă vreme şi pentru a preveni/reduce sensibilitatea dentară?

  1. Evitarea alimentelor colorate

Imediat după albire dintele este poros, deci foarte vulnerabil la pătare. Aşadar, rezultatul minunat pe care tocmai l-am obţinut se poate atenua masiv chiar în primele zile după procedură. “În 48 de ore după albire saliva va ajuta la remineralizarea smalţului şi dinţii ar trebui să devina treptat mai rezistenţi la alimente care au tendinţa de a colora. Cu toate acestea, va trebui să evitam pentru o perioadă cât mai lungă, nu doar în primele zile, alimentele care pătează: cafea, vin roşu, sosuri roşii, afine, coacăze, sfeclă roşie, sos de soia etc. şi să consumăm băuturile cu paiul. Regula generală este că orice pătează un tricou alb, pătează în timp şi dinţii”.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Cum periem dintii corect

Pro si contra albirii dintilor

Oul, alimentul miraculos, complet si mereu binefacator

Comments

comments

Previous:

3 utilizari inedite pentru miere cu beneficii pentru ten

Next:

Mai multă veselie cu galben, culoarea solara!

You may also like

Post a new comment