Rujul, cochetărie feminină

09 August of 2016

Rujul, cochetărie feminină – Din sute de produse, de mărci, de culori și texturi, alege-l pe acela care să te reprezinte, să ți se potrivească perfect și să-ți hidrateze și protejeze optim buzele! 
Și nu uita: pe 6 iulie, sărbătorim Ziua internațională a sărutului.

Cunoști senzația de amețeală pe care o ai atunci când intri într-un magazin cu produse pentru machiaj. Rujuri, mascara, farduri și câte și mai câte îți fac cu ochiul. Dar oare care ți se potrivește cu adevărat?

Trebuie să ții cont de:

1. Forma buzelor – pentru cele subțiri sunt recomandate nuanțele deschise strălucitoare, în timp ce buzele groase vor părea mai mici dacă aplici un ruj de culoare închisă (roșu, vișiniu, maro). Atenție la contur! Au trecut vremurile în care se obișnuia depășirea lui pentru a creea iluzia de volum. Acum te poți folosi de nuanțe pentru a obține acest efect.
2. Momentul zilei – pentru zi, 
indiferent de trend, îți recomand nuanțele nude, foarte apropiate culorii naturale a buzelor. Ei bine, situația se schimbă odată cu lăsarea serii și cu locul unde te afli. O cină la un restaurant select sau o seară la teatru presupune o anumită ținută și, automat, un ruj mai puternic.
3. Ești blondă, cu tenul foarte deschis la culoare? Automat, nuanțele de piersică și paleta largă de rozeuri sunt cele mai potrivite pentru tine. Culorile închise te îmbătrânesc, așa că este bine să eviți violetul sau maroul-închis.

Articol exclusiv online
Text: Irina Stanescu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

5 metode naturale pentru albirea dinților care chiar dau rezultate rapid

Next:

Alimente care previn ridurile

You may also like

Post a new comment