Pearl Beauty Center are cele mai noi tehnologii de saloane de înfrumusețare

26 February of 2018

„Ești foarte frumoasă!” Cine nu ar aprecia un astfel de compliment? Acum poți avea pielea fină, reîntinerită și radiantă, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de saloane de înfrumusețare, cu cele mai eficiente terapii cosmetice realizate de profesioniști instruiți.

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pentru a încerca cele mai bune tehnici de tratamente faciale eficiente în Satu Mare pentru a te elibera de stres și de tensiunile acumulate, pentru a-ți încărca bateriile și a avea o experiență care te ajută să devii mai frumoasă. Aici te poți răsfăța cu adevărat! Ai posibilitatea de a face tratamente benefice de:

 • epilare laser definitivă
 • remodelare corporală, slăbire rapidă localizată
 • combatere a celulitei în proporție de 95%
 • ameliorare a vergeturilor
 • restructurare anti-aging pentru eliminarea efectelor vârstei
 • diminuare a semnelor inestetice de pe față, a cicatricilor rămase în urma acneei
 • eliminare aproape completă a ridurilor de expresie, pentru ca tenul să arate reîntinerit.

Toate acestea fac parte din programul acestui salon de înfrumusețare profesionist – Pearl Beauty Center.

Lucrăm cu cele mai noi tehnologii și materiale în conformitate cu cele mai stricte reglementări, într-o locație deosebită, într-un mediu modern și elegant, iar prețurile sunt foarte rezonabile având în vedere calitatea înaltă a tratamentelor. Acordăm o mare atenție fiecărui pacient în parte. Personalul de aici este foarte amabil, răspunde cu răbdare la orice întrebare și are un comportament prietenos chiar și atunci când conversația s-ar transforma într-un interogatoriu ce ar putea să deranjeze la un moment dat. Ținem întotdeauna cont de igienă, de calitatea muncii noastre și oferim cele mai bune rezultate.

Cu terapia facială MessoPen îți poți reîntineri tenul!

Acesta este un tratament de Mezoterapie facială cu microace ce ajută la refacerea fibrelor de elastină și colagen, la reîntinerirea tenului. Dispozitivul este de forma unui stilou ce are la capăt ace foarte fine, sterile, care efectuează asupra pielii mii de microînțepături, introduce în straturile adânci ale pielii substanțe active, care reduc efectele neplăcute ale îmbătrânirii tenului. Prin tratament se diminuează ridurile, se realizează o tonifiere a pielii, se stimulează producerea de colagen, se realizează un lifting facial intens care reîntinerește tenul.

E-Lase LHR ELOS – Cel mai performant aparat de epilare laser din România

Este un aparat de ultimă generație produs de compania Syneron Candela, care combină tehnologia diodelor de radiofrecvență cu cea a diodelor cu energie laser. După cum consideră specialiștii dermatologi, aceasta este cea mai sigură și eficientă tehnologie de pe piață.

Furnizorul BeautyOne spune despre E-Lase LHR ELOS că este cel mai performant aparat de epilare laser care a fost vândut unui salon de înfrumusețare din țara noastră. Acest tratament se aplică pe față, pe diferite zone ale corpului, pe membrele inferioare și superioare. Comparativ cu alte tehnologii care se folosesc în alte saloane de înfrumusețare, în acest caz epilarea este definitivă și nedureroasă. Rezultatele sunt extraordinare, firele de păr existente sunt eliminate permanent indiferent că terapia se aplică la gât, bărbie, pomeți, perciuni, mustață, axile, abdomen, brațe, antebrațe, piept, umeri, spate, gambe sau picioare.

Cu terapia Oxygenera poți obține un efect instantaneu de strălucire a tenului!

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are numeroase beneficii asupra pielii atunci când este introdus sub presiune în straturile profunde ale acesteia. Rezultatele apar imediat, chiar după primele ședințe de tratament:

 • Pielea va avea un aspect mai frumos datorită îmbunătățirii respirației celulare și a circulației sangvine, hidratării și regenerării celulare.
 • Sunt estompate ridurile de expresie.
 • Este stimulată producția de elastină și colagen.
 • Sunt eliminate petele de pe față.
 • Tenul devine mai catifelat și mai luminos.

Tratamentul de Microdermabraziune cu diamante – Cel mai bun prieten al feței!

Exfolierea excelentă a pielii care se face prin această terapie este extraordinară, tenul va arăta la final mai frumos, mai strălucitor și mai sănătos. Este stimulată regenerarea celulară, circulația sangvină, producția de elastină și colagen. Prin terapie se elimină petele pigmentare, semnele de îmbătrânire ale tenului și cicatricile post-acneice.

Poți fi mai frumoasă cu tratamentele de lifting facial cu Face Lift PRO!

Tratamentul de lifting facial HIFU Face Lift PRO este super-eficient pentru toate tipurile de ten, reprezintă cea mai bună alternativă a liftingului chirurgical, nu produce durere și niciun alt disconfort major. În urma tratamentului dispar majoritatea ridurilor, este redusă dimensiunea porilor dilatați care uneori sunt inflamați și infectați, sunt estompate cicatricile de pe față care s-au format din cauza acneei, este îmbunătățită textura pielii și este creat un efect reîntinerit tenului.

Eximia HR77 Platinum – oferă cele mai bune tehnici de tratament de remodelare corporală

Aparatul Eximia îmbină cinci tehnologii avansate și poate oferi tratamente benefice de înfrumusețare: de reducere a celulitei și a stratului de țesut adipos, de tonifiere și îmbunătățire a elasticității pielii, de eliminare a vergeturilor și a ridurilor, de eliminare a toxinelor din țesutul cutanat și stimulare a microcirculației pielii, de slăbire rapidă în zonele unde se aplică tratamentul.

La salon se fac cel puțin 10 tratamente faciale Bruno Vassari pentru rezolvarea oricărei probleme a tenului.

Bruno Vassari este considerat cel mai bun brand de produse cosmetice profesionale preferat de saloanele cosmetice de înfrumusețare care se respectă.

Aici este site-ul nostru PearlBeauty.ro unde puteți afla mai multe informații despre aparatele pe care le folosim la salon și lista completă de prețuri pentru fiecare tratament în parte. Care este adresa pentru a ajunge la noi? Salonul se află în Satu Mare, pe strada Avram Iancu Nr. 58, cu intrare de pe Andrei Mureșan. Ne puteți contacta pe e-mail sau la numerele de telefon afișate pe site. Puteți face o programare de luni până vineri.

După fiecare tratament veți fi cu siguranță fericit și mulțumit de rezultate, iar noi după ce veți părăsi salonul, vom aștepta cu nerăbdare următoarea dvs. programare cum facem cu fiecare client în parte.

Comments

comments

Previous:

Cum revigorezi pielea uscata

Next:

Esti pregatita sa te inamolesti?

You may also like

Post a new comment