Păr în nuanţe mai deschise cu solutii naturale

18 May of 2016

Multe femei iubesc blondul, însă nu ar apela niciodată la vopseaua de păr, din diverse motive, cunoscute de fiecare în parte. Unele consideră că, în urma vopsirii, părul nu mai deține nicio doză de „sănătate”, devine casant, aspru și, în urma procesului, se poate deteriora pe parcurs.

Soluții simple și eficiente

Pentru cele care doresc să obțină nuanțe aurii sau de blond cald, fără a apela la acest artificiu cosmetic, există numeroase metode de a ajunge la culoarea mult dorită. De exemplu, lămâia. Sucul de lămâie, aplicat pe porțiunile de păr unde ne dorim deschiderea acestuia, ajută, treptat, la „decolorarea” naturală.

Pentru acest proces, avem nevoie de o lămâie și o cană de apă caldă, în care stoarcem zeama fructului, apoi omogenizăm totul, amestecând ușor. Pentru cele care au un păr predispus uscării, este necesar puțin balsam de păr adăugat în amestec. După ce aplicăm, lăsăm totul să acționeze cca 30 min, apoi spălăm părul normal.

Folosit frecvent, acest decolorant naural ne va conferi o nuanță frumoasă și discretă de blond.

Mușețel și miere pentru blond luminos

Mierea este foarte cunoscută pentru numeroasele sale beneficii, atât pentru organism, cât și pentru piele și păr. Aplicată la nivelul vârfurilor, nu numai că ajută la repararea firelor despicate, dar le oferă și puțină luminozitate.

Afla mai multe AICI

 

Comments

comments

Previous:

10 reguli pentru un ten fara riduri

Next:

15 trucuri geniale pentru par

You may also like

Post a new comment