Pandantivele din argint, lucrate manual, alegerea rafinată a femeilor care iubesc arta și bijuteriile

28 November of 2018

Femeile iubesc bijuteriile deosebite, întrucât acestea le oferă șansa unei accesorizări rafinate, indiferent de ținuta purtată. Cele lucrate manual, în serii mici sau unicat, sunt atent prelucrate, din materiale de cea mai bună calitate. Astfel, rezultatul obținut este unul spectaculos, redat de forme, texturi și culori neașteptate. În plus, acestea sunt pline de fantezie și inspirate de creativitatea maeștrilor bijutieri din întreaga lume.

Astăzi ne vom îndrepta atenția către colecțiile unice de pandantive din argint de la Metaphora. Atunci când alegeți să purtați aceste bijuterii deosebite, optați pentru accesorii care vă diferențiază, care reprezintă o extensie a personalității voastre unice. Aceste accesorii lucrate manual nu doar completează ținutele voastre, ci sunt special dedicate vouă, femeilor care iubiți arta.

Știm că puneți suflet în alegerea fiecărei bijuterii din colecția voastră unică de accesorii prețioase. Astfel, am ales pentru voi pandantive din argint finisate cu grijă, care arată minunat și transmit emoție, prin intermediul poveștii unice care stă la baza creației lor.

Pandantive din argint cu semnificație protectoare

Recomandările noastre de astăzi sunt speciale, întrucât au fost inspirate de emoția transmisă de creatorii acestor bijuterii unice. Aduse de pe tărâmuri îndepărtate, cele mai deosebite pandantive din argint de la Metaphora spun o poveste prețioasă.

Detaliile acestor adevărate amulete cu semnificație protectoare pot fi descoperite în materialele alese, în textura care le definește și în pietrele semi-prețioase care le desăvârșesc valoarea.

Pandantiv statement din argint și onix negru

Pentru a oferi o eleganță aparte ținutelor voastre, puteți opta pentru accesorizarea acestora cu un pandantiv statement, din argint și onix negru. Lucrată manual în India, o astfel de bijuterie transmite o emoție aparte și asigură o prezență deosebită. Prelucrat în stilul clasic indian, un pandantiv din argint patinat, în care a fost montat un caboșon generos de onix, va atrage atenția prin unicitate și eleganță.

Pandantiv statement din argint și labradorit

Lista noastră de recomandări continuă cu un pandantiv deosebit, în formă de stea. Confecționat din argint, lucrat manual și accesorizat cu un superb caboșon de labradorit, acest pandantiv se remarcă prin detalii spectaculoase și o lucrătură aparte. Cu motive specific indiene, acest accesoriu unic va pune în valoare orice ținută, devenind piesa de colecție la care nu veți renunța niciodată. Acest pandantiv deosebit se potrivește perfect în cazul lanțurilor din argint lungi, care accesorizează perfect ținutele pline de rafinament.

Amuletă din argint, cu șnur de piele și simbolistică tuaregă

Călătoria noastră pe tărâmul bijuteriilor unice, cu semnificație protectoare pentru utilizatori, continuă în Niger. Acolo am descoperit o amuletă din argint, cu simboluri tuarege, care se disting prin armonia texturilor și care transmit o emoție aparte. Accesorizată cu un șnur simplu, negru, din piele, această amuletă lucrată manual, din argint de cea mai bună calitate și gravată cu simboluri tuarege, are rol protector. Motivele geometrice, simple dar de efect, asigură aspectul deosebit al acestei amulete purtătoare de noroc.

Pandantivele din argint, lucrate manual, cu simboluri speciale specifice diverselor culturi, sunt destinate femeilor care adoră arta și bijuteriile unicat, care le diferențiază. Aceste accesorii statement vă definesc personalitatea și stilul unic!

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Metaphora Bijoux

Comments

comments

Previous:

Metode conventionale care stimuleaza cresterea parului

Next:

Prietenii părului tău. Ce este bine să știi și să aplici

You may also like

Post a new comment