(P) PRIMUL BEAUTY BAR DIN ROMÂNIA ÎMPLINEȘTE ÎN MARTIE 1 AN DE EXISTENȚĂ

08 March of 2017

The Bar-Beauty Salon este Primul Beauty Bar din România, cu servicii premium de înfrumuseţare.

Specialiştii de la The Bar-Beauty Salon vor sărbători marţi, 14 martie, prima aniversare a salonului, alături de vedete, bloggeri, jurnalişti şi clienţi fideli.
Salonul de înfrumuseţare este situat în Promenadă Mall Bucureşti, la nivel -1 şi oferă servicii de înfrumuseţare complete: Coafor, Frizerie, Manichiură şi Pedichiură alături de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 în Lume în Epilare Definitivă şi tratamente cosmetice cu IPL.

Produsele folosite sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producători şi personalul are o vastă experienţă în domeniu.
Marţi, 14 martie, toţi clienţii vor beneficia de 20% reducere la servicii, alături de un pahar de prosecco din partea casei. Candy Bar-ul pus la dispoziţia tuturor invitaţilor va face deliciul zilei, alături de Cabina Foto, pregătită pentru clipe memorabile, pline de amuzament.

Mai mult, un DJ va întreţine atmosfera pe toată durata evenimentului, iar toţi angajaţii de Bar vor purta outfit-uri tematice, spre încântarea clienţilor.
Clienţii vor avea ocazia să participe la o tombolă cu premii substanţiale, constând în servicii ale salonului.

The Bar-Beauty Salon îi aşteaptă cu drag la petrecerea aniversară pe toţi cei care vor să fie alături, pentru a celebra împreună stilul şi frumuseţea premium!

Detalii şi programări la telefon: 0748 099 990, pe e-mail: promenadă@nomasvello.ro şi pe pagină de Facebook: https://www.facebook.com/TheBarBeautySalon/

Comments

comments

Previous:

7 mituri despre 
îngrijirea părului

Next:

Miraculosul ulei de cocos

You may also like

Post a new comment