Metode conventionale care stimuleaza cresterea parului

22 November of 2018

Te-ai saturat sa experimentezi metode neconventionale pentru cresterea parului? Incearca cateva metode conventionale. Alimentele si produsele naturale sunt cateva modalitati care pot sa faca parul sa creasca mai repede.

1. Cereale – Varianta cerealelor integrale stimuleaza cresterea parului. Cerealele integrale contin fier, siliciu si zinc, care favorizeaza cresterea parului. Este necesar sa incluzi in dieta ovazul si orezul brun. Acestea contin vitamina B7, care este buna pentru cresterea parului.

2. Caise, avocado si kiwi – Ce au in comun toate fructele? Aceste fructe sunt bogate in vitamina A si E. Vitamina E ajuta la cresterea naturala a parului. Vitamina A ajuta la mentinerea sanatoasa a scalpului, ceea ce impiedica pierderea parului.

3. Ciuperci – Stiai ca ciuperca este bogata in cupru? Cuprul joaca un rol major in structura parului si in cresterea parului. Alte surse de cupru sunt semintele de susan, sparanghelul si semintele de floarea-soarelui. Aceste alimente contribuie si la prevenirea caderii parului.

4. Oua si lapte – Cand spunem oua si lapte, ne gandim la proteine de foarte buna calitate. Proteinele sunt esentiale pentru o crestere sanatoasa a parului. Alte surse bune de proteine ​​sunt branza, boabele de soia si leguminoasele.

5. Varza – Leguma este o foarte buna sursa de vitamina B2, zinc si magneziu. Toate aceste vitamine si minerale ajuta la stimularea cresterii sanatoase a parului. Vitaminele acestea fac parul puternic, ceea ce impiedica ruperea si caderea parului

Comments

comments

Previous:

6 alimente care te scapă de petele de pe față

pandantive argint

Next:

Pandantivele din argint, lucrate manual, alegerea rafinată a femeilor care iubesc arta și bijuteriile

You may also like

Post a new comment